Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. strelec231992

strelec231992 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2014
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    858
    За славење немам искуство, ама бев таму на роденден и воопшто не ми се допадна. Прво цела игротека е со меки душеци и одделена скроз од просторот за возрасни, преладно беше(зимски роденден), една девојка што требаше да ги пази децата се маваше со топки со едно поголемо дете ко да не работи таму. Ништо посебно немаше од играчки, ми се допаднаа само едни ѕидни табли. Не знам мене не ми остави убав впечаток, може втора или трета посета ќе ми сменат мислење..

На dromka и lady1987 им се допаѓа ова.
  2. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.822
    Допаѓања:
    9.630
    Пребарај мои мислења во темава за Нест, се си имам напишано.
    На кратко не сум задоволна, на долго читни во мислењата.

На lady1987 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.341
    Допаѓања:
    18.512
    И јас не сум задоволна од игротекава.

На lady1987 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tara111

tara111 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2022
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    9
    Убедливо најлоша игротека Нест.Неколку пати одиме за викенд во игротеката е камен ладно, прљаво во делот кај што се топчињата под има куп ѓубре

На dromka, *diana91*, lady1987 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Irimiri

Irimiri Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2021
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    155
    Ве молам предлог за игротека за роденден за три годишни деца. Возрасни ќе имаме околу 30 до 40. Во околината на Карпош.
    Дали мислите дека маскоти ќе им задржат внимание на деца од три години? Јас мислам дека се уште мали ама би сакала да им направам интересно нешто. До сега на еден роденден сме биле и децата беа секој на своја страна.

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.544
    Допаѓања:
    17.283
    Јас викнав за цтор роденден и ептен се радуваше. Прво се исплаши малце (беше Мини маус,и од ракациците се исплаши (facepalm)) но после не се тргна цел саат од маскотата. Сега за трет пак закажав :)

На Irimiri му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Irimiri

Irimiri Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2021
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    155
    Имаат други маскоти или само мини? Моето од Спајдермен се плаши. Гледам за машки Спајдермен или Хулк има ама нема шанси тоа.

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.544
    Допаѓања:
    17.283
    Па да провериш на разни места. Јас лани викнав од анимација Бамбино, таму мусламимаат Спајдермен. Оваа година од некоја Самовила, таму Снежана им е убава.
    Има разни, барај по фб и инстаграм.

9. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.822
    Допаѓања:
    9.630
    Види ја Џојленд.
    За маскота, ние бевме на роденден со маскота, почнувајќи од славеничката 10тина дечиња 3 годишни, вриштеа од маскотата.

На Mumoftwo30 и Irimiri им се допаѓа ова.
  10. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    5.393
    Допаѓања:
    23.936
    И ќерка ми една средба имаше со маскота. Прво се испаничи, после го засака. Ама не и беше по мерак баш
    А на другарка дете вришти од маскоти бааги

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.822
    Допаѓања:
    9.630
    Мојава 40 мин во раце ми ги преседе. Ко за беља во Авантура беше род, на коњопои бевме, цркнав.

12. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.286
    Допаѓања:
    7.534
    @rarepearl и јас имам пофални зборови за Штрк, одиме за играње таму и секогаш е супер, девочјињата се посветени ептен.

А лошо мислење за Toy and Joy, 3 пати шанса даваме, секад е камен ладно, вработената не искача од шанк, ја со стомак до заби влагав да и помогнам на малата, играчките се веќе испокршени, и никад немаат тоа од мени, или пиво нема или сок, едино кафе.
    И нешто ептен што ме напна е сапун и брисач немаше у вецињата секој пат, мислам основна работа тоа треба да им биде.

13. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.452
    Допаѓања:
    172.331
    Според мене мали се сеуште за маскота. И јас сакав да викнам. Моето конкретно Не се плаши. На нашиот роденден имаше 25 дечиња од кои 20 беа на три годишна возраст. Ги прашував мајките од групата на синко и 13 мајки ми кажаа дека нивните дечиња се плашат од маскоти па не викнав.
    А реално и немаше потреба. Два часа дур да видиш им поминаа. Се изнаиграа. Дали дека цела група беа од градинка и оти си се знаат , баш убаво си изнаиграа

14. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.822
    Допаѓања:
    24.975
    Мене ме интересира опции за роденден во мај месец ? Лани прв славевме Летна Градина Ритуал и беше тоооп амаа не знам дали пак би правеле со класик мени .. ингротеки може да ми предложите и дали има некаква опција надвор да е ама сепак да е прилагодена и за 2г детенце ( иако другите деца се над 4г)
    Бевме во Joyland земава и ок ми се виде ама за возрасни простор ич. Да напоменам дека не сме одени сега по игротеки во новиве.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.299
    Допаѓања:
    3.815
    Ние го имавме Чејс за трет роденден, синко беше пресреќен не се тргна од него целиот саат. Останатите деца, некои му се радуваа, некои се плашеа, некои не ги дирна уопште :rofl:
    Со деца не можеш да знаеш како ќе реагира дур не пробаш. Или ќе е полн погодок или тотална утка. ;)

За мали, не се мали, разбираат.

На dromka и Irimiri им се допаѓа ова.
  16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.098
    Допаѓања:
    26.801
    Таа новата во Тафталиџе е многу убава за таа возраст. Little land мислам се вика, во новата зграда на ул.Прашка.

https://www.instagram.com/littleland.skopje?igsh=MmwzNDc3YXJyd3gz

17. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    631
    Дали може да го ставиш профилпт од инста тука? Никако не можам да ја најдам

18. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.736
    Допаѓања:
    35.748
    https://www.instagram.com/igrotekakidsclub/

На azelea и cocopuff им се допаѓа ова.
  19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.098
    Допаѓања:
    26.801
    Новата Плеј дека била реновирана, не пуштаат деца над 6г. На роденден, ги прашуваа сите колку години имаат и ако имаат повеќе, не смее да одат на тобоган.
    Прашав која е логиката, ако гледате по тежина има деца на 8г се полесни од некои на 5. Ќе ја искршиле големите. Го ист кош сите деца на 5 (нема да кршат) и сите на 7 (ќе кршат). Не ги гледа индивидуално, на куп све.

Така шо ако славите или одите да си имате предвид дека ако имате малку поголеми деца ќе седат само на страна.

На azelea и Sofi.ja им се допаѓа ова.
  20. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.341
    Допаѓања:
    18.512
    Каква глупост. Ај ако не и играчките да не им ги растураат,да бидат средени за следниит роденден (facepalm)

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.