Игротека за дочек на роденден

Discussion in 'Дете' started by noddy, Aug 17, 2010.

1. strelec231992

strelec231992 Истакнат член

За славење немам искуство, ама бев таму на роденден и воопшто не ми се допадна. Прво цела игротека е со меки душеци и одделена скроз од просторот за возрасни, преладно беше(зимски роденден), една девојка што требаше да ги пази децата се маваше со топки со едно поголемо дете ко да не работи таму. Ништо посебно немаше од играчки, ми се допаднаа само едни ѕидни табли. Не знам мене не ми остави убав впечаток, може втора или трета посета ќе ми сменат мислење..

dromka and lady1987 like this.
  2. Tea SK

Tea SK Популарен член

Пребарај мои мислења во темава за Нест, се си имам напишано.
    На кратко не сум задоволна, на долго читни во мислењата.

VirgoStar and lady1987 like this.
  3. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

И јас не сум задоволна од игротекава.

VirgoStar and lady1987 like this.
  4. tara111

tara111 Истакнат член

Убедливо најлоша игротека Нест.Неколку пати одиме за викенд во игротеката е камен ладно, прљаво во делот кај што се топчињата под има куп ѓубре

VirgoStar, dromka, *diana91* and 3 others like this.
  5. Irimiri

Irimiri Истакнат член

Ве молам предлог за игротека за роденден за три годишни деца. Возрасни ќе имаме околу 30 до 40. Во околината на Карпош.
    Дали мислите дека маскоти ќе им задржат внимание на деца од три години? Јас мислам дека се уште мали ама би сакала да им направам интересно нешто. До сега на еден роденден сме биле и децата беа секој на своја страна.

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Јас викнав за цтор роденден и ептен се радуваше. Прво се исплаши малце (беше Мини маус,и од ракациците се исплаши (facepalm)) но после не се тргна цел саат од маскотата. Сега за трет пак закажав :)

Irimiri likes this.
  7. Irimiri

Irimiri Истакнат член

Имаат други маскоти или само мини? Моето од Спајдермен се плаши. Гледам за машки Спајдермен или Хулк има ама нема шанси тоа.

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Па да провериш на разни места. Јас лани викнав од анимација Бамбино, таму мусламимаат Спајдермен. Оваа година од некоја Самовила, таму Снежана им е убава.
    Има разни, барај по фб и инстаграм.

VirgoStar likes this.
  9. Tea SK

Tea SK Популарен член

Види ја Џојленд.
    За маскота, ние бевме на роденден со маскота, почнувајќи од славеничката 10тина дечиња 3 годишни, вриштеа од маскотата.

Mumoftwo30 and Irimiri like this.
  10. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

И ќерка ми една средба имаше со маскота. Прво се испаничи, после го засака. Ама не и беше по мерак баш
    А на другарка дете вришти од маскоти бааги

Mumoftwo30 likes this.
  11. Tea SK

Tea SK Популарен член

Мојава 40 мин во раце ми ги преседе. Ко за беља во Авантура беше род, на коњопои бевме, цркнав.

12. Калатеа

Калатеа Популарен член

@rarepearl и јас имам пофални зборови за Штрк, одиме за играње таму и секогаш е супер, девочјињата се посветени ептен.

А лошо мислење за Toy and Joy, 3 пати шанса даваме, секад е камен ладно, вработената не искача од шанк, ја со стомак до заби влагав да и помогнам на малата, играчките се веќе испокршени, и никад немаат тоа од мени, или пиво нема или сок, едино кафе.
    И нешто ептен што ме напна е сапун и брисач немаше у вецињата секој пат, мислам основна работа тоа треба да им биде.

VirgoStar likes this.
  13. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Според мене мали се сеуште за маскота. И јас сакав да викнам. Моето конкретно Не се плаши. На нашиот роденден имаше 25 дечиња од кои 20 беа на три годишна возраст. Ги прашував мајките од групата на синко и 13 мајки ми кажаа дека нивните дечиња се плашат од маскоти па не викнав.
    А реално и немаше потреба. Два часа дур да видиш им поминаа. Се изнаиграа. Дали дека цела група беа од градинка и оти си се знаат , баш убаво си изнаиграа

Irimiri likes this.
  14. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Мене ме интересира опции за роденден во мај месец ? Лани прв славевме Летна Градина Ритуал и беше тоооп амаа не знам дали пак би правеле со класик мени .. ингротеки може да ми предложите и дали има некаква опција надвор да е ама сепак да е прилагодена и за 2г детенце ( иако другите деца се над 4г)
    Бевме во Joyland земава и ок ми се виде ама за возрасни простор ич. Да напоменам дека не сме одени сега по игротеки во новиве.

Mumoftwo30 likes this.
  15. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Ние го имавме Чејс за трет роденден, синко беше пресреќен не се тргна од него целиот саат. Останатите деца, некои му се радуваа, некои се плашеа, некои не ги дирна уопште :rofl:
    Со деца не можеш да знаеш како ќе реагира дур не пробаш. Или ќе е полн погодок или тотална утка. ;)

За мали, не се мали, разбираат.

dromka and Irimiri like this.
  16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Таа новата во Тафталиџе е многу убава за таа возраст. Little land мислам се вика, во новата зграда на ул.Прашка.

https://www.instagram.com/littleland.skopje?igsh=MmwzNDc3YXJyd3gz

Irimiri likes this.
  17. cocopuff

cocopuff Популарен член

Дали може да го ставиш профилпт од инста тука? Никако не можам да ја најдам

18. An-na

An-na Форумски идол

azelea and cocopuff like this.
  19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Новата Плеј дека била реновирана, не пуштаат деца над 6г. На роденден, ги прашуваа сите колку години имаат и ако имаат повеќе, не смее да одат на тобоган.
    Прашав која е логиката, ако гледате по тежина има деца на 8г се полесни од некои на 5. Ќе ја искршиле големите. Го ист кош сите деца на 5 (нема да кршат) и сите на 7 (ќе кршат). Не ги гледа индивидуално, на куп све.

Така шо ако славите или одите да си имате предвид дека ако имате малку поголеми деца ќе седат само на страна.

VirgoStar, azelea and Sofi.ja like this.
  20. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Каква глупост. Ај ако не и играчките да не им ги растураат,да бидат средени за следниит роденден (facepalm)

azelea likes this.