1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.203
    Допаѓања:
    5.757
    Не, славевме во внатрешниот дел.
    Но сум била на роденден во надворешниот. Колку што се сеќавам се изнајмува и внатрешниот и надворешниот дел, децата секаде играа, немаше ограничување.

На KuklickaSk и VirgoStar им се допаѓа ова.
  2. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    834
    Аха е не знаев дека може така супер баш ќе видам а храна од таму така кетеринг од нивното мени?

3. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.203
    Допаѓања:
    5.757
    Да, храната е од нивното мени. Имаш опција шведска маса или централно на масите. Пиши им ќе ти објаснат се.

На VirgoStar му/ѝ се допаѓа ова.
  4. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    834
    Да фала баш и блогеркана снесторовска денес ги рекламираше и за вантре и за надвор
    Иначе сумирано до сега од мене на тема локали за роденден мое видување и што ни е клучно при резервирање цени немам—релација карпош
    Плеј 1—реновирана чисто,за помали дечиња,ораничување за поголеми имало што не давале да се користат лизгалките по тежина безвезе,паркинг нема
    Плеј 2—помала,простор за возрасни мал,паркинг чат пат се наоѓа кај форца
    Wow lend—нова повеќе за помали деца,простор за возрасни тазе ја доградија терасата па може и надвор и вантре,персонал супер,паркинг нема
    Kidly—премала игротека,едвај една маса за возрасни или надвор треба да стојат дека пола дел им е продавница,паркинг јок кај лептокарија
    Liittleland—нова,убаво средена,има супер простор за возрасни,многу стрмна лизгалка,паркинг чат пат на улицата ако се најде, персонал супер
    Кидо бар—претежно за мали деца,постор за возрасни комотен и простран и вантре и надвор(у суштина и самово име кажува дека е поише кафич)персонал ок, нема паркинг чат пат на улицата
    Нест—внатре за мали надвор за големи, двор со маси за возрасни, многу стрмна лизгалка не безбедна,сите можат да влезат не е затворен тип,персонал неуслужлив,паркинг нема едино у ситу мал
    Bubles—нова,супер средена, персонал окау,на отварањето се мирисаше на иверка и немаше прозор да се отвори да се излуфтира,простор за возрасни многу мал и тесен одма до шанк, паркинг чат пат или кај веро.
    Палас— надвор голем простор, трева играчки, немаш персонал за пазење на децата, храна мораш од кај нив и слободно е за сите гости, паркинг има
    Форца исто ко палас—голем простор со реквизити за надвор славење роденден,можно е да делите повеќе родендени во исто време, храна од кај нив, персонал нема и паркинг има и на улицата и приватен
    Бис—отворен простор за сите што се во ресторанот, нема персонал,нема паркинг, класично игралиште со камчиња,храна од кај нив
    Маргер—класичен ресторан, голем двор никакви реквизити за деца
    Се надевам на некој ке помогне ако имате нешто плус споделете:)

На kozuf, Luminary, Anaroz1 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Sun&Moon

Sun&Moon Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    1.110
    Допаѓања:
    1.603
    Да ми препорачате некоја аниматорка за роденден за Скопје?
    Не од оние што цртаат на лице или се маскирани во нешто, туку обична девојка што ќе им прави активности на дечињата.
    Роденденот е планиран на отворено, па ми треба нешто такво за деца.

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.102
    Допаѓања:
    25.894
    Ние капаривме Wow на не видено. Сакав Кснатика ради лизгалката или пак и оваа година во Ритуал Градина ама за втор роденден немаме толку возрасни и не бива. Славеничката ќе прави 2г, а гостинчињата се 4+ до кај 8-9г. Се надевам дека нема да е скроз промашај

7. Mandela

Mandela Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2022
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.050
    Таман е Wow за таа возраст дечиња. На три родендени сме биле таму, децата 5+ годинки беа и како што гледав супер им беше. Имаат за качување, па да се пуштат по тобоганите.
    За помалите има играчки, кујна, работилница и слично, и базен со топки.

8. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.546
    Допаѓања:
    8.389
    Имате ли мени за пијачки од Wow land?
    За цената за закуп вака не е скапо тоа што се нуди.

9. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.102
    Допаѓања:
    25.894
    Не е скапо 5000? Луѓе отидено е се. Еве ќе ви кажам дека Австрија игротека во цел хангар од 1000м2 со трамболини еден куп со тобогани е 8 евра по дете за 3 саати, вклучено грицки и сокчиња. Ок се плаќа кауција 100 ама за стандардов луѓе.. кога праев за ќерка 3ти род 2500 плативме закуп Бајка

На azelea и VirgoStar им се допаѓа ова.
  10. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.546
    Допаѓања:
    8.389
    Скапо е, сакав да речам споредбено со другиве.:D
    Пошто Лавли беше 6000 само закуп без занимацијава на децава со цртање, диско, без таа соба за сони играње итн.
    А факт дека се изгор, ја освен маалскиве “селски”’што ги викам со по 3 искршени играчки и една лизгалка не сум видела цена испод 4000…
    Еден роденден 500 евра ако имаш повеќе од 25 луѓе и кетеринг итн.
    Па не дај боже аниматори, маскоти…

И тоа бе, 3000 ден за 30 до 45 минути, втф?
    Кај се продаваат маскоти ќе идам тоа да работам, каква кариера какви пи*ке материне.

На Anaroz1, azelea и VirgoStar им се допаѓа ова.
  11. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.102
    Допаѓања:
    25.894
    А оние луксери маскоти 10.000 бараат за Мики и Мини хахаха јас им се дивам искрено :rofl: ама реално само ние Балканци правиме вакви родендени :?: па и поклони главата ја тупаме што да се однесе

На ludamaja10, Anaroz1, Gummy bear и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.546
    Допаѓања:
    8.389
    10.000:worried:
    Да, плус мора возрасни да се викаат, фешти…
    Јас да не сум со бебе летниковец во парк, гајба пиво, грицки и сокчиња за децата и толку, лани така си планирав, ама сега ми е терет ептен.

Па и кетеринзиве машала, ти од Две сестричиња ли ќе земеш?

Peaky box ги гледав, ко поразумна цена ми се виде, некое искуство?

13. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    834
    Забегале ама очигледно има што им плаќаат па си креваат цени…за двете маакоти толку? Кои други знаете што рентаат? Иначе за кетеринг ние од тетка биберче сме нарачувале и супер беа епетн и од кафанчиња локално даски и пици јакомо

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.102
    Допаѓања:
    25.894
    Не, кетеринг ќе си нарачам од Малешевски кај Бисер што е, даски да ми направат и скара, ние па дали оти се знаеме или така е кај секој муштерија секогаш кога и да земаме за дома за гости се имаат сервирано, па им враќаме даските после, свекрва кифлички, а јас некоја си крем салата. Од кетеринг имам искуство само со Канапе и штета голема што затвориле.

На Калатеа и VirgoStar им се допаѓа ова.
  15. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.859
    Допаѓања:
    14.502
    Cries in "деца родени во зима" ;(

Да можам да си славам во паркчево пред зграда, ќе си платам само аниматори и баш вака би направила. Јас еве можам на Водно со санки :lol:

На azelea, strelec231992, Калатеа и 4 други им се допаѓа ова.
  16. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.965
    Допаѓања:
    112.350
    Лани девојчево беше кај нас.
    Малечка, позитивна, баш знаеше како со дечиња, задоволна, фино ги анимираше.
    Така ми е пишана бидејќи мојов сакаше балони од сапуница, а нуди и некои други активности, пред ќе се договориш што сакаш, пример јас не сакав диско и цртање на лице.
    Screenshot_20250409_191430_Contacts.jpg

Немам мени, ама скрос пристапни цени, не се цени како во кафич со Кока кола од 120 и пиво од 140денари.

На Sun&Moon, VirgoStar и Калатеа им се допаѓа ова.
  17. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    3.007
    Допаѓања:
    4.815
    Ние во декември славевме, пишував за цени ако сакаш да копаш по темава, ама сосем нормални ич не поминавме скапо. Освен ако не качиле од тогаш до сега. Две сестричиња мене ми беа мех.. бургерите пример не ги препорачувам. Јас искрено пици би си порачала, салати и кифли од маркет и ордевер сама би направила. Нема потреба од циркузи стварно. Не мора 15 врсти на храна да има. Детски роденден од 2 саати е.

На Sofi.ja, VirgoStar, Калатеа и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.546
    Допаѓања:
    8.389
    И мене ми е малиот зимно… уште сега фрки за крштевка и роденден.:D

Фала женски на сите, резервиравме таму па ќе видиме како ќе пројде.
    А роденден тек за месец, брзо се полнат терминиве.:drunk:

19. снежана2023

снежана2023 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    1.862
    Допаѓања:
    1.517
    Koe meni od kinder park go naracavte za po sred na masa da bide? Se mislam pomegju toa od 600den i 800den ama kako da nema nekoja razlika plus nekoi lebcinja,furnarinki? Dali e malce toa menito od 600den? Da ne izgledaat masite kako prazni?

20. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.725
    Допаѓања:
    6.651
    Дали некој скоро славел или бил на роденден во игротека Бајка кај салата Јане Сандански? Ако може да сподели искуство :D