Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. Kolache na mama

Kolache na mama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    2.939
    Сме биле на роденден, за децата има простор за играње, за возрасните ако имаш многу тесно е.

На anngelique му/ѝ се допаѓа ова.
  2. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    4.326
    Wow land или Litle land ?
    Највеќе за паркингот ми е .

3. Anchita

Anchita Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2021
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    210
    Паркинг тешко и на двете места, ама повеќе шанси има кај wowland да се најде, тоа во тафталиџе е дива лига направено неможеш да се разминеш не па да паркираш..

На VirgoStar и doll.a им се допаѓа ова.
  4. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.142
    Допаѓања:
    40.507
    Паркик кај wowland со боринче не се наоѓа. Пред некој ден 25 минути вртев за да најдам место да паркирам (facepalm)

На doll.a му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.214
    Допаѓања:
    30.384
    И двете се ужас за паркинг

На VirgoStar и doll.a им се допаѓа ова.
  6. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    834
    Тнка работа за паркинг ептен и кај двете ако е тоа пресудно, мене wowland ми е по окау и. Работените супер впечаток како гости ми имаа оставено.едино оваа на рузвелтова може и на карпош и на поц од двете страни ако се најде по уличките ама секоја игротека е паркинг проблем за жал…

На doll.a му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Puffy2019

Puffy2019 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    881
    Имам одено на родендени таму.
    На последниот роденден многу ги анимираа децата, имаше многу игри.
    Голем простор за играње, но мал внатрешен дел за гости. Добрата страна е што имаат и надворешен дел за гостите со повеќе маси, па од пролет до есен е таман за оние со повеќе гости.

На anngelique му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Puffy2019

Puffy2019 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    881
    @Kolache na mama, по грешка и тебе сум те цитирала.

9. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.165
    Допаѓања:
    124.620
    Во Дримленд колку е?

Ќерче е во јуни , се мислам и за Авантура дека има и надвор дел за седење, Пчеличка исто е опција . Сакам уште сега да букирам , не како лани нигде немаше место месец пред роденденот па во она Кидо поштено не испокрадоа, а и колку нечисто беше :(

10. januari19

januari19 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2019
    Пораки:
    773
    Допаѓања:
    1.757
    Авантура и јас ја имам како опција највеќе заради локацијата , ама па играчките се сите испокршени ништо ново немаат ставено од кога е отворена. И тие што беа ептен оштетени ги тргнаа и нови не донесоа . Ама па дека Јули месец а од сабајле е многу добра сенка од таа страна ептен ми се допаѓа дека може на раат да седнеш. Пчеличка не сум била ако има некој искуство нека пише. Мене многу ми се допаѓа Kids avenue неможам да ја извадам од таму кога ќе отидеме има многу играчки баш за 3 годишните дечиња ,ама нема место за надвор и мала е ни рекоа мах.возрасни 30 до 40 ама по мое око повеќе од 20 возрасни нема шанси да собере :) Дај те некој предлог за роденден на деца во лето :D

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.165
    Допаѓања:
    124.620
    Мене Лавли ми е преубава во Аеродром и Хепи кидс е ОК за таа возраст со дрвени играчки се , нови и чисти, во К.Вода е оваа, ама па 6000 за изнајмување не планирам да дадам.
    Кај нас одат 250-300 евра за пијачки :( и кетерингот плус , имам одмор во јуни и уште еден роденден навистина ми е ту мач 100 е изнајмување

Во Авантура еднаш сум била и тоа надвор седев и не ни знаев дека се испокршени играчките

12. Puffy2019

Puffy2019 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    881
    Оваа година конечно ќе се слави во Пчеличка. Лани бев на два родендени таму, во отворениот дел. За во најжешкото не е никако, затоа што делот кај играчките не е покриен, додека делот за седење е ок.
    3000 е во надворешен дел, 4000 во внатрешен или диско дел, но не се вклучени грицки и сокчиња за децата, тоа сами носиме, ептен ми правеше мерак дека е на отворено па затоа се одлучив за таму, инаку горе-долу доаѓа исто со цена споредувајќи со повеќето игротеки.

13. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.165
    Допаѓања:
    124.620
    А 20 јуни надвор од 12 сакам да и славам ќе биде претопло мислиш? Ептен пече надвор ?

14. Puffy2019

Puffy2019 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    881
    Лани во прва половина на јуни кога бев, роденденот беше од 17 часот, беше жешко (јас сум зимурлива така што можеш да замислиш). Мислам дека и во 12 ќе пече... Според мене, за тој период од годината, најдобро е оној последниот термин кога ќе фатите и ден и ноќ.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mimi4777

Mimi4777 Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2023
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Ние прв роденден правевме во Аликас ресторанот во помалиот дел, дека имавме многу возрасни и дека прв роденден секако ни беше во план да се потрошиме ми беше мерак. Вториот роденден го правевме во Авантура дека синко на почеток на април месец променливо и ми беше претесно внатре како воз наредени. Во авантура со се пакет плативме не ми текнува накај 19/20000 ден имавме 34 возрасни. Годинава за трет родеден реков од градинка ќе викам баш правевме во Кидобар споредбено со лани за истите гости некаде имавме покането 45 ама заради вируси од градинка ни откажаа некаде 10тина возрасни, така имавме околу 35 луѓе и 20 деца. Плативме со се пакет закупот на простор мислам беше 3500 се на се вкупно околу 15000 ден. Презадоволни од се бевме. Јас имам позитивно супер искуство. Претходно правеше моја братучетка во почеток на јануари месец исто роденден во Кидо и беа презадоволни, затоа и ние славевме. Се мислевме за Нест некако игротеката ми е како во аквариум се децата, ама таму кој и да прашав од блискиве што славеле испод 600 евра , никој не поминал. Јас знам дека пред 12 години внукот од сестра ми се правеа во Дримленд во алумина, во влае испод 16000 ден не поминале. Уште тогаш на времето кога цените беа понормални. И тоа она кажуваше каква фискална со цртки пишувале. Само знам дека годинава се опрчив за торта ми земаа 5000 ден, за разлика од лани 3500 платив. На се е качено со цени.

16. Pajcence*

Pajcence* Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ве молам да споделите искуство доколку некој славел во игротеката Моменто/дизни зона во Аеродром

17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.165
    Допаѓања:
    124.620
    Има некој искуство со Поховани Даски ?

18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Ај тие со искуство дајте инфо како се движат цените за kinder park, lovely, kids avenue??
    И дали знаете цена на маскотите како движат?
    Сред лето имаме роденден, на 100 ума сум дали да се слави..

19. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.102
    Допаѓања:
    25.897
    Маскоти ние рез сега 3000ден 40мин

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  20. januari19

januari19 Популарен член