Комотно ќе е, сега правевме ние пред некој ден со 22 возрасни, масите внатре не беа сите пополнети, а надвор си беше скроз празно. Имавме 10 деца. Преубаво си поминавме. Прв пат бевме сега ние на невидено ја капаривме ама ептен беше убаво. Е сега ќерка беше најмала 2г и се качува без проблем до горе и може да сњ спушти ама имаат дел кај што е со мрежа, па пропадна и се заглави ноџето.
Топла препорака за игротека Штрк за славење роденден. До сега сме славеле во Киндер парк, Мојот свет и сега Штрк. Од сите многу задоволна. Девојките во Штрк беа ептен фини и се трудеа да ги анимираат децата. Чисто, супер играчки и доволно простор. Ние имавме и повеќе гости од очекуваното, би ја препорачала за макс 15 дечиња и 25-30 возрасни со тоа што сега затоплува па некои можат и надвор да седат. Веќе кон крајот стана малку топличко. За пијачките доплативме сосема разумна цена не знам точно колку возрасни беа може 30тина ама се пиеше претежно кафе и сок. Мислсм беше 5300 нешто така што е помалку од 200 денари по човек. Сосема ок. Нагласувам дека некој имаше пишано дека ги ошуриле.
Некоја да сподели искуство со славење роденден во Kids club Playground? Кај бул. Србија се наоѓа, ваљда е поново отворена.
Понова е да. Ок е игротеката. Само ти викаат место дека има за 40 возрасни, но едвај 30 собира. Ние славевме таму, дојдоа повеќе родители од градинка, но и некои планирани не дојдоа, но беше кнап тесно, јас немав кај да седнам. И ме нервира тоа што се исече тортата и девојчињата почнаа да ги собираат играчките, 21ч беше, до 21:30 е роденденот, после тоа нека си собираат...
Ние сме биле само за игра и многу тесна ми се виде некако... и не знам како собира 40 возрасни кога 8 маси има само, а и делот за играње ми делува мал.
И мене ме интересира Околу 30-35 возрасни би имале И за цените ме интересира дали се “нормални” Да ве прашам кетерингот од грилл &гарден ок е? Некако ми изгледа евтино а доста има во тој од 5000 и слика ако има некоја да сподели може и во приватна порака
Јас не ама блиска славеше, искрено не е за повеќе од 15-18 луѓе, и тоа и внатре и надвор… Три четири мини маси, внатре тоа треба да е за децата ама они ставаат и за возрасни. Инаку е чиста и девојчињата се фини. @Butterfly30 @eli25
10 маси со по 4 столчиња, што физички не е возможно сите да седнат. На 30 е претесно, не можеш да се разминеш меѓу столиците
Конкретно за овој кетеринг не знам ама кај и да сум била кај што има кетеринг ми е меех. Ние порачавме од кафана даски похованоци и мешано стек и плескавичиња, од силбо кифлички по 10ден е една и пици. Немаше кој не рече дека конечно на роденден убаво јаделе и да остане. За 5000ден беше цела храна со си пиците.
И јас обично комбинирам и нарачувам доста , ме кошта 10-12000, пици, пастрамајлии , мини бургери, похованици гледам повеќе даски, кифли , салати и ме нервира од повеќе места сакам од едно место кетеринг. Порано нарачував и скара , сега избегнувам. Кај нас колку и да има храна исобено на роденденот кај големиот се јаде, уплав имам од снемување храна Сувомеснато избегнувам , плус летни родендени се.
Добро ние имаме 20возрасни и нема потреба од премногу да се нарачува, а за истата количина кетеринг 9000 сме платиле
Кај нас дека остана многу и плус летен роденден, оваа година само со пици ќе одиме. Нема да има многу возрасни и повеќето ќе се деца од градинка. Планираме 5-6 фамилијарни пици исечени на коцки.
Јас путер колачиња за проодување на детенцето имам порачано од Dekorativni Kolaci, на фб можеш да побараш под ова име и бев многу задоволна. Не знам дали изработува жената и мафини, ама пробај исконтактирај ја.
Правел некој во Плеј 1 откако ја реновираа да каже искуство, колку возрасни собира, како се со цени за пијачки и сл?