Слободно можеш да ги пријавиш сите очигледно исме исто искуство од тој кафич-продавница за играчки-игротека
Ние славевме пред месец ипол таму 3ти роденден. Дали би ја одбрала пак? Не! Прво капацитетот за седење за возрасни е многу мал ние бевме 25 возрасни уште на глава да си седневме,многу набутано. Второ асална маса за кетеринг немаат,тоа што не можело да го собере на "масичето за кетеринг" беше ставано на масите кај што седат гостите и некој ако сака да земе кифлички треба да стане да бара низ масите на другите гости за да види каде се кифлите Игротеката ништо посебно многу сиромашна некако. Тој делот со песокот е тргнат. Сама си пуштав музика од јутуб од кај нив пошто толку се замараа девојчињата таму. Кога закажувавме ни кажаа дека во цената влегува и караоке и цртање на лица и ако не си побарате сами нема ни да добиете. Кога ги прашав нели треба да има и цртање на лица и девојчето ми одговори не знам треба да прашам и откопа некои бедни боички. Врска немаше од цртање,да седнев јас да ги цртам поубави ќе беа. Едно детенце и побара да му нацрта спајдрмен и му рече ајде ако не маче не знам спајдрмен да цртам и си доби само зелени мустаќи...толку од мачето. Караоке си побарав сама исто. Се на се колку пари толку музика. Девојчињата демек се вртат околу децата,де ги има де ги нема. Ништо посебно искрено малце се разочарав ама за следен пат не би ја одбрала. Пример плеј за нив се next level во однос на се.
Зимава таму славевме, и поголемиот дел од групата од градинка таму славеа годинава. Игротеката е мала, ама имавме доволно место за седење и девојчињата многу ги анимираа децата. Од нив сум многу задоволна, најголема мана е паркинг дека тешко се наоѓа. Инаку услужливи, ефтино поминавме, децата убаво се забавуваа, би ти ја препорачала за до 40 возрасни и максимум 20 деца.
Фала на сеопфатниот и искрен одговор. Резервиравме во Штрк, мислам дека убаво ќе си поминеме секое добро
Zdravo, dali nekoj ima iskustvo za rodenden vo igroteka Tomi? Bi sakala da spodeli nekoj kako e so zgrizuvanje na decata od strana na vrabotenite i dali e soodvetna za 2 godisni deca bidejki ke imame i pomali. Blagodaram odnapred
Бевме пред неполн месец. Игротеката е повеќе за 3+ 4+ години и поголеми. Голема е, убаво организирана, чиста. Има мал дел со играчки за помали, една кујна и куќа со кукли толку. Мене лично не ми се допаѓа што од масите кај што седиш не е ич прегледно, преградено е и со помали деца мора да си внатре нема како од маса да ги гледаш. Девојчињата беа ок, малите ние си ги пазевме, големите сами се пазат.
Ќе ти кажам во петок Инаку од претходни родендени (лани во декември) да, тогаш беше година ипол, па си играше со алати, кујна, лизгалка,топчиња.. има повеќе играчки за помала возраст
Eve jas ti kazuvam najiskreno od tolku igroteki so prebarav i so imam odeno najusluzlivi i sekogas okolu decata se lovely. Sekogas koga sme odele i na rodendeni i za slobodna igra nemam zamerka. Primer eve denes bevme da ja vidime happy kids,znaci devojkite kako da si go mrazat zivotot ne se pomestija od stol. Ne znam kako moze da raboti nekoj takov so deca mali. Strasno.
Има ли некоја игротека во Скопје во фазон на Лавли ама да има двор? Сакам надвор да прави синко роденден. преку ноќ се осеќам дека никнаа многу нови, има ли листа некоја како да ги најдам?
Планета Среќа во Кисела вода знам дека има дворче за игра, не сме биле. Обично на Google барам игротеки и населбата, претежно ги дава сите игротеки во таа населба.
Девојки знае ли некоја игротека Штрк со кој кетеринг соработува? Што има во понудата за 5000 и дали е вкусно?
Конечно веб сајт со сите игротеки и локали со простор за деца, мислам дека многу олеснува. https://igrame.mk/
Правел некој во Плеј со кетеринг од Две сестричиња? Кога дадов капар ми рекоа со нив соработуваат попуст давале. Кога им пишав ми пуштија мени, ништо не рекоа за попустот. Даваат попуст? И дали е ок храната?
Јас Попуст фатив лани у декември Превкусно е сестро, јас и нареден ден си јадев дека пакуваат за дома Тортиљите беа врв. Не знам дали им е исто менито уште. Јас се договарав со таа според број на гости колку храна е соодветна, да не претерам