Колку луѓе имаше, колку пари ти земаа? Јас ќе имам околу 25 возрасни, ќе пројдам со 100 евра? Месо не би земала, бургери, тортиљи, похованки мислев.
Јас со 25 возрасни околу 4000 поминав. 25 канапеи 25 врапови на пола 1 голема мешана даска 2кг кифли 1кг руска салата Ова ми беше списокот, сеа го копав на вибер И остана храна од ова за домашните гости да ги најадам и за наредниот ден
Кифлите се купечки, пицата не е убава, другите работи така така. Јас го нарачав зошто пред роденден бев на пат и немав време да се замарам со тоа, ама не би нарачала повторно.
Ние во Плеј 2 славевме во ноември, немам забелешки, се супер помина. Наплатено беше колку што се испи. 25 возрасни имавме, 5500 плативме.
Мислам дека не ми наплатија некои работи дури , детските сокчиња не знам дали беа сите наплатени. 300€ нема да фати сиг
Предложете игротека во Аеродром за крај август, да има опција за возрасни надвор. Во штрк мн ме бендиса организацијата за 3 годишњаци ама мн е тесно внатре за возрасни и плус незнам како е со температурите, јас бев ама беше поладничко надвор и внатре се седеше со клима пуштена па ако е потопло како би било.
Ние бевме на роденден Непрегледно е во едниот дел Вработените се дереа по децата, да беше мое дете јас лом ќе ги направев. Во Лавли мислам сто пати поубаво е
Незнам зашто такво искуство сте имале лани, ние годинава прававме и се беше како што треба, затоа и споделив мое искуство. Сега баш бевме на роденден во јуни од градинка имаа некои 30 гости не ги броев отприлика и баш ги прашав дека сме блиски платиле мин конзумација, И дека промоцијата со попуст со закуп на простор платиле 9000 ден. Може e глупо ама реално само јас испив три пијачки кафе со кисела вода, и кока кола, дека летно време па ми се пие повеќе Јас Киндерленд ги препорачувам на сите и фала богу сите за задоволни од мои блиски. Лани незнам што се случувало, не би сакала некој близок да зафркнам до сега сите што правале зборам годинава презадоволни.
Здраво, предложете игротека во к.вода за роденден во август. Фиеста е 2000 закуп, хепи кидс 4500, томи 5000. Им пишав и на планета среќа. Од сите овие само во хеши кидс и томи сме билена други родендени. Ке имаме околу 15 деца, а ке славиме 6ти роденден. Фала ви Да дополнам, планета среќа е 3000 закуп. Ме интересираат вашите искуства
Славевме минатата година 3ти роденден. Убаво, чисто, културен персонал. Играчки соодветни за возраст до 5години би рекла. Тогаш беа целосно нови, тазе беше отворена игротеката. Една девојка има која ги црта, потоа ги фотографира и внимава на децата. Просторот за возрасни е за околу 30тина , што и тоа е кнап, ние си извадивме надвор столици и масичка без проблем, доколку прашате, ќе ви дозволат. Сеѐ на сѐ , убаво и пријатно искуство.
Мајки, Ве молам за предлог игротека за прослава на 3 роденден, со тоа што ми треба да е со голем простор за возрасни, зошто сигурно 50 возрасни ќе имам а можеби и повеќе. Минатата година славевме во Нест, и делот за возрасни беше супер, но игрите за деца на игралиштата не ми се допаднаа... некако не им задржаа некое посебно внимание...
Тоа е проблем што скоро секаде е мал просторот за возрасни. Во авантура беше окау али пола внатре на клима пола надвор. Последно бевме у форца на роденден супер беше внатре во игралиштето бевме сместени сите гости ама имаше и дриги деца од други маси и хаотично беше малце у тој поглед