Jas nosam od tie hartienite torti - deka ne dozvoluvaat da se nosi bas torta i nema duvanje svekja, polneta so dve raboti zosto tolku sobira, na primer od seven days malite torticki i lizavce, krem banani so cokolada zivotinsko carstvo, koga kako i plus po edno sokce za sekoe dete.
Iskreno sekoja godina razlicno. Baram na fb-torti od hartija, hartieni torti itn-ke se pojavat☺i koj nudi najnormalna cena ili so popust toj period od tamu zemam. Imalo i vo jambo kako iscrtani ama sama da gi svitkas. Taka mi kazaa.
Znaci nie pravevme kraj na septemvri rodenden vo igroteka Kolores avtokomanda i sme prezadovolni jas licno ja znam Bile prijatelka mi e gazdaricata i imase mnogu ubava ponuda za septemvri,znaci so neograniceno pienje se bukvalno plus jadenje topli,ladni daski pizzi torta od sarlota 40 parcinja,animacija na decinjata i candy bar ne cinese 9200 denari ponudata bese se za 8000 denari+1200 denari candy bar za 30 vozrasni i za 10-15 deca sosema dovolno,mada nie bevme pomalku imavme mnogu sto ne ni dojdoa ama se isplati bidejki doma da pravis podole od 8000-9000 ne si sekako,plus pocetok na dekemvri se otvora uste edna kolores igroteka kaj zeleznicka taa ke bide so pogolem kapacitet,znaci toplo vi gi preporacuvam na site stvarno imaat ponudi so normalni ceni i nema zakup na prostor pozz izv za lat.od mobilen sum
Od prilika ke bide nekade pred tobako 2 posle zeleznicka 1 vi dekemvri se otvara sledi gi na fb.kafe igroteka kolores
Ideja za 7g vo aerodrom? 2 pati slavevme vo dreamland taka da tamu mu e zdosadeno baska skoro site drugarcinja vo poslednive 2g tamu slavat. Mi treba so prostor dosta za vozrasni
Aerodrom definitivno. Mislam deka nema druga naselba so tolku mnogu deca kako aerodrom. Ajde otvori do mart pa da.ja seftosame
Позади Капитол, одма карши Рамстор маркетот во тоа како трговски центар што е, горе на кат, гледа кон внатрешната страна.
Ако дојдеш до зградата каде што е Рамстор, веднаш позади неа е друга иста таква зграда каде што е игротеката.
Ima nekoj ismustvo so Colores kaj zeleznicka? Moram da go smenam dreamland dosadna mu e a mi treba nesto vo aerodrom i da ima dosta prostor i za vozrasni
Ние годинава славевме во Калинка Аеродром, се беше прекрасно од услуга до чистота забава.....НО едно големо НО, не беше загреана доволно просторијата кога пристигнавме. Што беше голема замерка од сечива страна а мене ми беше непријатно пред гостите бидејќи додека да се загрее просторијата седеа со капути. Дефинитивно пак би одела таму, НО би потенцирала и барала истата да биде доволно загреана поради лошото претходно искуство. Со се закуп за 25 возрасни не чинеше 4800, ориентирно доколку некого го интересира.