До сега кај што сме биле, најголема ми е Игротека Џунгла, сега скоро ја реновирале имаше многу реквизити за децава се изнаиграа. Пријателиве баш многу гости имаа, комотно беше за сите. Мислам дека собира околу 70 гости и плус голема тераса има.
Резервиравме во планета среќа во к.вода, па се надевам ке биде се ок. Понудија најпристојни цени, за 20 взрасни и 15 деца. Фиеста исто ок со цени, ама во август нема да работат. Ке пишам како ке поминеме.
Планета среќа во Кисела вода дали има паркинг и дали има надворешен дел за играње? Роденденот ќе биде во август па бараме игротека по можност со дел за надвор. Ги гледав и лавли и wow land како опција ако случајно не најдам игротека на отворено, и двете се супер ама проблем со паркинг за двете има.
Кога ги прашав ми рекоа дека имаат приватен паркинг и дворче во склоп на игротеката. Побарај ги на фб и контактирај ги.
Во Април бевме на роденден во пчеличка, и некако лулашките беа цели искршени, немаше многу реквизити, на децата после 1 саат досадно им стана.. А инаку има доволно простор навистина. Да не имаат нешто обновено?
Во дисмонд игротеката е најголема мислам во скопјево, али и поскапа од другите и за поголеми деца според мене.. нз за колкава возраст барате
Ние славевме таму во мај, не забележав искршени играчки. Децата не застанаа со играње, во ниту еден момент не им беше здодевно. Играа фудбал, најмалите се возеа во коли, дури и возрасните играа, имаше фудбалче, пинг-понг маса...