Игротека за дочек на роденден

Discussion in 'Дете' started by noddy, Aug 17, 2010.

1. kozuf

kozuf Истакнат член

фала мајки, ќе бараме нешто друго со тераса тогаш..

Имаше и играчки на терасата да може децата да седат таму? Не сум била не ми текнува како изгледа а не најдов ни слики на нет.

Tea SK likes this.
  2. januari19

januari19 Популарен член

Нема играчки на тераса. Терасата е со маси и столчиња за пијачки. Види на инстаграм имаат многу слики од просторот. Игротеката не е ништо посебно, стари играчки повеќето он нив и нефукционални ама кај нас поголем дел од децата се дружат па си играа и не обрнуваа многу интерес на играчките. Си имаа нивни игри со бркање, лизгање, транболина... Ние ја одбравме заради локацијата и летната тераса за седење на гостите. Ипак е лето не ми иде да се бутаме некој затворен простор.

kozuf likes this.
  3. eliesaab

eliesaab Популарен член

Скоро бев на роденден таму, аниматор имаше (од средина до пред сечење на торта, да речам скоро час) па некако се исполни времето. Ама дека има нешто посебно, нема. Јас па само тука сум по родендени најмалку трипати во годината (во разни сезони) и немаат скоро ништо сменето. Едно те исто е.

4. Verce733

Verce733 Активен член

Незнам јас секогаш кога одам убаво си поминувам. Кога бев ми рекоа дека имаат некое ново фидбалско игралиште. Си закажав за синко средина на август, да се истрчаат. Па да видам како ке биде.

eliesaab likes this.