Да, мини пиците не се машала, ама рестото е топ. Јас за возрасните од кај нив нарачувам, а за децава класична пица нарачувам. Нема да згрешиш од Џакомо, супер им се пиците. Убаво да си поминете.
Koe meni obicno go zimate gledam imaat poise neam oset kolku se ovie mini picci mini tostovi? Hah toa vajda nad 50 dushi e taman?
Зависи колку сте возрасни, ние возрасни не сме повеќе од 20 па последно второто мени го порачав, ама ова само за возрасните, за децата пици од Џакомо порачувам. Е сеа јас рачунам дека е детски роденден и дека треба повеќе мезе да е јадењето.
Да сумирам впечатоци од Плеј 1, пофалба за се. Цени нормални, ангажман на девојчињата, фотографии, послужување на храна. Не за џабе постојат толку години.. Единствена маана, внатре нема шанси повеќе од 30 возрасни, ние бевме 25 се буткавме.
Штрк не собира 40 освен пола да се надвор. Ние славевме пред 3 месеци, имав 28 возрасни сосе нас значи и беше кнап. Деца беа околу 12 и исто кнап. Убаво све супер, девојките беа супер ама за помалку гости. Макс 25 возрасни таман.
Здраво. Дали некој славел роденден во зоолошка или планетариум, па да споделите искуства и цени. Или да ми предложите места каде може да прославиме роденден, само да не биде игротека. Се работи за 8 ми роденден.