Здраво мајка да прашаш и во Magic House, карши Џевахир зградите се наоѓа, секако ако ви одговара и локацијата.
Здраво мајка да прашаш и во Magic House, карши Џевахир зградите се наоѓа, секако ако ви одговара и локацијата.
Само надвор кога е топло. Внатре ни 15 не собира, и тоа на пат се масите. Иначе игротеката е супер, бев на летен роденден скоро, убаво ја средиле после реновирањето, за најмали деца одлично.
На роденден не сме биле само вака на играње. Убава е нова ама многу е мала и кај просторот за возрасните и кај децата. Последно што сме биле така со поголем простор за возрасни е игротека Томи во К.Вода, само делот за децата е скроз одделен и само на камера се гледаат, ако не ти е проблем тоа. Инаку вака е убава, нова и голема.
Да ми препорачате анимација за во игротека пример игри со диско, балони (оние големите во кој може детето да влезе) или нешто друго. Во игротекава не нудат ништо од анимации ептен ја утнав што ги закажав. За 5год дете
Дали некој славел роденден во Little Land во Тафталиџе и искуства? И дали би била соодветна за 4-ти роденден бидејќи вака од слики ми делува како повеќето реквизити да се за помали дечиња, две-три годишни на пример.
Ова bubbles kids бил некој да каже искуство за роденден и од каде може да нарачам само поховани даски
Ние бевме и мене ми се свиѓа многу игротеката . Ептен е голема е само маана е што просторот за возрасни е мал тој внатре а иначе може и надвор да се седи. Така да за родендени за летен период е супер.
Моја препорака, Mr. Chef Catering. Случајно ги открив брзо од како отворија и бев као ајде да пробаме, исто и мене тогаш само даски ми требаа. Храната беше превкусна, после и настани два организиравме, еден во Март, еден летово и сѐ им доверивме на нив од храна, организација, опрема. Само прашаа во колку е настанот, дојдоа порано, средија и наместија сѐ и поубаво од тоа ние што имавме замислено. На крај или утредента доаѓаат и си собираат. Контактирај ги и види си, баш се приступачни, ни искочиле во пресрет и кога сме сакале измени на некое мени. Јас во брзо време не планирам да ги мењам
Другарка славеше втор роденден на ќерка и, задоволна е. Имаше и 2 поголемки деца си цртаа, играа со кујна, магнетни коцки, лего и сл. Имаа убав пакет со занимација цртање. Моето е мало и не сум била во многу игротеки, па не знам што им е интересно на поголемиве искрено. Најубаво е да одиш на лице место испиј едно кафе, ќе си поигра детето и ќе одлучите