Игротека за дочек на роденден

Discussion in 'Дете' started by noddy, Aug 17, 2010.

1. Mucika

Mucika Популарен член

Што мислите, во декември 4ти род, во работен ден, подобро е од 17 или 19:30 да е роденденот? Мојата 9 ипол си легнува, ќе издржи на роденден не дека не, ама пак некако касно ми делува. Од друга страна во 17 некои се уште на работа... Во група гледам сите различно канат ама пролетва/летово претежно од 7 ипол беа.

Јас за првиот роденден само и правев, во Лиса беше, повеќе беше како делот од декорацијата. Е сега нешто ме фати така еуфорија со ладново, почнаа да ми излегуваат од тему пакетчиња и ќе ги каниме од градинка, па може нешто да им спремам. За вториот и третиот немавме ништо екстра освен тоа што беше од игротеките и кетерингот за возрасни.

Last edited: Sep 30, 2025
  2. anngelique

anngelique Популарен член

Во 5 едвај ќе стигнат луѓето од работа. Ние скоро бевме на таков роденден и пола гости во 6 дури дојдоа, така да ако имаш опција подобро е од 7ипол.

Mucika likes this.
  3. Malesia

Malesia Популарен член

Ако немаш опција 18,18:30. Нека биде во 17. 19 и 30 е касно за дете 4ри год. Посебно за забава.

4. Mandela

Mandela Истакнат член

Моете е во ноември родено, втор роденден лани му беше во работен ден и закажав во 17ч, затоа што тогаш во 20:30 мах. беше заспан. Сите стигнаа до 17:30. Оваа година пак во 17ч ќе закажам, таман сите на ручек, барем да не спремаат дома :)

Родендени во 19:30ч за помали од 5 год, мене ми се многу касно. Летово на два родендени бевме тоа време, дете престимулирано, преморено, му се разбило и дремка и се, борби било да заспие, тек во 23ч заспивал со плачки, утредента сабајле па побетер со плачки дека уште му се спие. Искрено, освен ако не се работи за ептен блиски родендени, избегнувам да идам тоа време.

Кај деца од градинка на неколку родендени сме биле во 17ч работен ден, имаме група што сме редовни по родендени, освен со болно дете, сите беа присутни, никој не се жалел на времето.

Last edited: Sep 30, 2025
    Mucika likes this.
  5. ivani30

ivani30 Популарен член

Јас не ,еднаш сум била на таков роденден и се испотепаа децата кој што да земе,плачки.Ако би правела некад исти за сите да бидат за сите да не настане хаос.

6. ivana94mk

ivana94mk Истакнат член

Дали може да споделите искуство за игротеките Little land и Bubbles Kids Club? Се мислам помеѓу тие две за трет роденден

7. Tea SK

Tea SK Популарен член

Бевме во Bubbles на роденден пред 1 недела, не ми се свиѓа. Огромна е да ама некако фалат играчки. Дрвенарија е цела, небезбедна тотално, дрвени лизгалки, дрвени ќошеви на играчки, за дупнување глава совршена.
    Девојчињата ок беа што ги чуваа, сокчиња им снема за децата и другарка ми рече дека ги одрале со сметката.
    Во Литл ленд сме во сабота на роденден, ќе ти пишам и од таму впечатоци :)

kelly.r likes this.
  8. Miss_S

Miss_S Популарен член

Little land бевме на роденден како гости. За со сметката не знам, мислам височка испаднала на крај. И таа игротека дрвена цела. Девојчињата цело време трчаа по децава помали посебно.
    Имаа наредено слики за боење по масите, дали од игротека или од славениците, не знам.
    Генерално Ок играчки, повеќето дрвени. За деца од 2-4 години многу различни типови на игри. Плус дел со диско музика.

Е еден период им снема прибор, баравме виљушки екстра, рекоа немале. Тоа како минус. Некои 30+ возрасни беа на роденденот.

9. anngelique

anngelique Популарен член

Слично искуство имам и јас, 2 пати сме биле и 2 пати снемува тањири и вилушки после пола саат

10. Alex*

Alex* Истакнат член

Zdravo.
    Nie barame igroteka za deca vozrast od okolu 2,3 godini i do 35 vozrasni.
    Pa dali ke ni ja preporacate wow land?
    Pijacki , hrana , prostor?
    Mozete i pp da mi pisete ako sakate.

11. Alex*

Alex* Истакнат член

Здраво.
    Препорака за игротека?
    Роденденот е за октомври возраст 2 до 4 год возрасни до 35.

12. ivani30

ivani30 Популарен член

Lovely -Аердором .

13. ebola

ebola Истакнат член

Zdravo, mi treba mislenje, sakam prviot rodenden da go slavime vo igroteka ama ne znam vo koja. Ke bideme mnogu vozrasni, okolu 80 viknati kolku ke dojdat neli ne znam, 15 se deca od tie 80.... kade bi ne sobralo imate li ideja? Vo kafana ic ne mi se slavi..

14. Mucika

Mucika Популарен член

Ако е за ладно време види во Лиса или во Дион аеродром, во склоп на ресторанот имаат игротеки.

ebola likes this.
  15. Easter

Easter Истакнат член

Bedroom, Bien.
    Игротека Томи, викаат дека собира 80 луѓе, ама да одите да ја видите.

ebola likes this.
  16. ebola

ebola Истакнат член

Za zimava mi e da, znaete li kako se dvizat cenite vo dion? Vo Lisa, na trgovskiot mislite, sto Ima, igroteka ili nekoj restoran? Izvinete na prasanja, prv pat ...

17. ebola

ebola Истакнат член

Vo bedroom igralnata e mnogu prljava I rekvizitite se skrseni, ostri plastiki, oci ke isteraat deca, bas sea bev i se razocarav.. bien I Tomi kade se?

18. Mucika

Mucika Популарен член

Не знам за цени, најубаво прашај. Ми текна и на киндер парк, види и таму какво е внатре, они имаат и мени по лице мислам.

Во Лиса на трговскиот мислам да, горе има и ресторан и игротека. Ние таму славевме прв роденден, резервиравме маси и нарачавме даски и пици на секоја маса што да има, а игротеката ја закупивме за 2 часа, но им реков дека ако останат некои од децата и покасно дека ќе си доплатам саат (не ми наплатија), само во тој период после тие 2 часа може да влегуваат и други гости, освен ако не ја закупи некој друг. Ова беше пред 3 години. Не памтам ни цени, а може и условите се поинакви.

ebola likes this.
  19. Spidy

Spidy Форумски идол

Бедрум за многу возрасни а малце деца е идеално.

Anaroz1 likes this.
  20. ebola

ebola Истакнат член

Blagodaram!
    Kinderpark mi e na prvo mesto, Ali sakam i drugi da razgledam, bas ke ja posetam taa vo Lisa, ne ni znaev deka ima