Игротека за дочек на роденден

Discussion in 'Дете' started by noddy, Aug 17, 2010.

1. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

На ниедна не пишува можеби ама, КАЈ НИВ пишува. Тоа сакам да ти кажам :)

TheSecret likes this.
  2. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Epa toa mi e zborot. Samo oni ne primaat deca.

3. Miss_S

Miss_S Популарен член

Еве и во Битола во Блис, ќерка ми не ја примија затоа што е под 3 години.
    Правилото е над 3.
    Круг наназад и си заминавме.

Во градов на сите игротеки пишува дете до 3 годишна возраст кај реквизитите да е во присуство на родител.

4. Helena77

Helena77 Нов член

Резервираме во игротека Лоло Кидс , во зградата на Адора - пегла во Кисела Вода.
    Дали некој има искуство со оваа игротека?

5. kelly.r

kelly.r Популарен член

Сега баш видов оглас дека ја продаваат

6. Spidy

Spidy Форумски идол

Премал е делот за возрасни. Не знам дали и 25 би собрало кнап. На еден зимски роденден пола родители беа надвор на ладното зошто внатре беше гужва како во дискотека. Инаку делот за деца е океј, девојчињата беа фини, ги анимираа. Ако немате многу гости е сосема во ред.

Helena77 likes this.
  7. OneMiss

OneMiss Активен член

Jas bez maz izbegavam da odam zasto mi e od golema pomos ili on go pazi ili jas ova za kaj drugarki, kolegi vo gradinka uste ne odi asalno taka i kanam so mazi. Normalno niti on niti jas ne se nalivame so pijalaci , po edno kafe eden sok i tolku a i nigde ne sum otisla ispod 2000 poklon. Ako roditelite si viknale decinja treba da se spremni deka ne e nisto cudno da dojdat 2ca pogotovo dokaj 5 , 6 god , eve jas sama koga sum vozam , dete ne mi paga na pamet da vozam seuste i taksi da fakam za drugiot kraj na sk na pamet ne mi paga , baska nema da ja osiromasat svedskata masa roditelite ako zemat po edna kifla radi cest , nikoj ne doaga na detski rodenden da se najade i napie. Mnogu los muabet e donesete gi decata a vas koj ve vrti, drugarka da me vikne sama ne bi ni odela

Last edited: Oct 8, 2025
  8. Camille84

Camille84 Истакнат член

Никој не вика за кај другарка, пријателка, роднини, комшии да одат двајцата, ама за другаче од градинка, како да одат и двајцата? Еден е доволно. За школски деца не станува ни збор за седење, сами си седат децата.

9. OneMiss

OneMiss Активен член

Neznam mene pa ne mi smetaat , eve drugarka veke ne tolku bliska na svadba ja pokaniv so togasniot decko, na 1 rodenden na sin mi dojde so drug decko, so niv realno 1 dali imav sednato prethodno i ne mi smetaa .
    Eve ajde ako e blisku rodendenot na drugarce od gradinka i ke otidam sama , ama ako e podaleku ne bi. Pogotovo ako ne poznavam nikoj na rodendenot mene bi mi bilo nezgodno da dremam sama taka da nemas so koj muabet da napravis . Eve koleska od rab ne pokani na rodenden na detenceto samo kolegite a taa igroteka mi e vi taftalidze, normalno ne otidov.
    Byy the way kazete mi kako ste zadovolni od igroteka tomi

10. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Ама овде се збори за дали да одат двата родители на роденден кај дете од градинка .
    Замисли
    Во некои групи има и по 25 дечиња.
    А
    И ако сите дечка дојдат со двајца родители, плус кумови ,фамилија,роднини ,пријатели, другари на родителите со децата ...
    Тоа би било енда бројка од 100+.
    :)
    Ноу ноу
    Кај другарче од градинка се оди Исклучиво со еден родител .

11. Spidy

Spidy Форумски идол

Првиот пат си сама, од следниот веќе ги знаеш родителите од градинка. Од роденден на роденден, јас сега и приватно се дружам со неколку мајки.

Butterfly30, JoyJoy and azelea like this.
  12. ivani30

ivani30 Популарен член

Јас не реков дека не треба да пуштаат деца,јас само реков браво што дала балон.Никаде горе не беше наведно дека не го пуштиле.Секако дека секо има право да игра во игротеката без разлика .Не сме разбрале.

13. ivani30

ivani30 Популарен член

Оваа игротека не е безбедна за мали деца и затоа не ги пуштаат,знаете дека во секој игротека стои деца под 3 години да се под надзор на своите родители .Во оваа игротека како што знам не дозволуваат родители во внтарешниот дел.И јас сум отишла со децата помали ми кажаа и едноставно си заминав не напраив скандал.

14. LadyD

LadyD Истакнат член

На роденден не сум била, само за слободна игра со малите. Сите реквизити им се нови и зачувани, чисто е, сопственикот се погоди да е таму и беше многу љубезен и ненаметлив. Ќерки се изнаиграа квалитетно и двата пати што ја посетивме. Е тоа дека е мал делот за возрасни точно е, ама ако ви е за помал роденден сте направиле одличен избор.

Helena77 likes this.
  15. Mucika

Mucika Популарен член

Јас па се мислам кај кетерингот да има и маса со џин тоник за родителите (за да не им е незгодно да нарачаат), и ние заслужуваме да „излеземе“ :D. И така искачанките ми се сведени на 0 откако се роди, вака барем на родендени да се социјализираме. Бар во мое време вака теравме родендени и младо и старо и тоа по дома. The more the merrier.

Тие што одат по двајца стварно не знаете зошто отишле двајца, 100% трошок да направат:D. Од 30 деца, прво нема сите да дојдат, и 15 да дојдат сигурно нема сите 15 со двајца родители да се. Мене не би сметало воопшто, напротив ќе ми биде чест. Со некои се дружиме на лулашки, со некои не се ни познавам, пошто обично маж ми оди по родендени. Само на еден бевме двајца и сега се мислам колку трошок им направив со кафето и дали поклонот ми ја покри пијачката и саламата... Испаѓа родендениве ради реда ги правите. 5-10 кафиња плус не прават преголема разлика. Да сум одморена и со помалце обврски сигурно двајцата ќе одевме по родендени, може ни се погоди групата и луѓето, не знам. Среќа што не сум ви родител во група :party:

16. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Ја идам сама по родендени од градинка, ама на последниве неколку не отидов баш од причина што ми е досадно 2 саати да дремам сама.
    Се мислев маж да го земам, ама таа обврска мене ми падна.
    Со родители од група, освен од маало ако не се знаеш и не си го имаш муабетот, немаш нешто мн што да збориш.
    Ние дека сме од друга населба, родителите од група кај малата баш и не ги знаеме, освен здраво-што правиш како си.

Мене не ми смета да дојдат и двајцата, само нека се дружат децата.
    Ионака поише од 10-15 деца од група не доаѓаат така да нема да се осиромашам коа веќе давам толку пари за игротеки и славја.
    Истото важи и за братче/сестриче, нема да ми смета ако донеле секако за деца сокчиња се вклучени горе-доле во пакетите од игротеките така да не ми мења многу.

На крајот од денот најбитно ми е на ќере да и е убаво и да има дечиња за играње и за забава, секако за нив е роденденот.