Плеј е 3500 закуп, ние таму славевме 2 години Кетеринг класичен порачав за 25-30 возрасни и ме фати 7100, сметката од игротека 6400 и торта 3140
Јас имав околу 30 возрасни и 20 деца, во Плеј 1. Закуп без сокчиња 3500, пијачки 6700, торта 1800, пици Џакомо 1500, Сабзу бургери, врапови, хот дог околу 3000.
од кај нарача бургери, хот дог и врапови? јас имав замисла со такви мини работи од пики бокс годинава, ама не работеле за роденденот на ќерка ми и сега планирам и јас пици од џакомо и не знаев шо друго да не биде само пици
Јас уште им реков ама работен е, да не згрешиле случајно да ама ние не работиме ми вика се потрудив да ги премислам… Од subzy нарачав.
и јас ќе нарачам од таму, треба однапред или може дента? ја не знам шо е со луѓево шо работат кетеринг на 5 места пишав игнор не памтам кога беше твојата знам некој ден беа разлика, на 9ти е мојата после неработниот ама изгледа они си на споиле цела недела
значи ќе останам јас само на пици годинава едит: им пишав сега, може да се нарача добро е, дајте малце помош колку да нарачам за 30-40 возрасни
Се наоѓа во комплекс Александрија, на граница Ѓорче/Влае кај кружниот. Јас не би го препорачала затоа што делот за играње им е минијатурен, повеќе некако се фокусирани на продажбата на играчките и тие им се наредени во прв план. Мене лично не ми се допаѓа.
јас дојдов само да ви кажам дека сте ме спасиле, не знаев за овие сабзи. нарачав сега, готово нема да ме боли глава веќе фала ви @Panda00 Кидо бар се наоѓа во Александрија, искрено местото е преубаво во зима особено, ние правевме 2 роденден таму, повеќе е како кафич него игротека, нас ни одговараше баш такво место затоа што се со мојата имавме 5 деца и сите беа малечки, а имавме многу возасни и искочи баш тоа што го бараме, ако имаш повеќе деца и поголеми не ти го препорачувам затоа што стварно не е класичка игротека за повеќе дечиња. за 3тиот почнавме да каниме од градинка и правевме во плеј класичка игротека
Фала за одговорот. Така и изгледа на сликиве, како кафетерија повеќе.. А од услугата како бевте задоволни, љубезен е персоналот?
живееме во близина тој период идевме често, беа млади девојчиња, многу фини, сега искрено не сум била одамна
Веќе ви одговорија каде се наоѓа, скоро бевме таму реновирано е може да видите на инстаграм профилот. Нема веќе играчки. Сега е класична игротека, ама за помали деца. Има и дрвени играчки, кујни, работилници масички. Многу е убава повеќе ми се свиѓа. Топ е