Да таа е . Членките убаво ти пишале или Џунгла или Литл Ланд евентуално за 30 ако имаш гости е исто океј.
Авантура како ви се допаѓа, да сподели некој искуство ? Проблем ми е што малку дечиња ќе имаме , буквално од 1 до 6г, од сите возрасти по некое дете. За 2 роденден ми е.
На децава им е фино внатре, ќе си најдат и големите и малите занимација, не сте многу возрасни, 20-25 ќе ве собере. Ако ви е блиску авантура не се мисли.
Јас закажав во Лавли, и лани таму правевме, цената за закуп е малку поскапа од другите, но се крајно фер за пијачките не надпишуваат ништо, па ќе споделам како ќе поминиме. Девојчињата ми слават 6ти роденден, игротката е за помали дечиња па затоа сакам да најдам аниматор да им направи неколку игри и диско. Дали имате некој да препорачате?
Во Авантура потесен е делот за возрасни затоа прашав, но 20тина ќе ве собере секако. Инаку делот за играње ок е, има занимација и за помали и за поголеми дечиња.
Здраво, препорака за втор роденден кај што ќе бидат повеќе возрасни(околи 35 до 40 макс) и 10тина деца сите на возраст од 2 до 4 години.
Не знам дали си нашла веќе ако не, види ги funimation_entertaiment прават забави и со диско имам видено и во Лавли дека правеле,или Театар за тебе ми ги пофалија некои што биле на роденден ,убаво ги анимирала девојката.
Дечки знае ли некој која е таа игротека во авто команда кај што има песок? Или друга некоја со песок што е ?
Пре задоволни да ти кажам, девојчињата се одлични, ги чуваа сите деца, услугата супер, повеќе девојчиња се и една е со децата, друга на шанк, трета служи итн. Ние бевме 25 возрасни со 11 дечиња, има баш голем простор за возрасни и доволно места, а и самата игротека е голема. Јас си имав смислено сама слатка маса па едно од девојчињата ми помагаше без проблем. Ептен ми ја засакаа малава па ние одиме таму и на дневна игра, од мене препорака.