Јас сум била на роденден во WOW land со 40 деца и исто толку возрасни. Мене ни беше поубави од Џунгла. Иваа вторава ми е многу чудна зашто е у подрум.
На двете места славевме. Јас голем роденден во wow не би закажувала. За помала бројка дефинитивно да. Ама за 40+ возрасни и деца… да не броите нешто грешно луѓе . Нас маси екстра ни ставаа, а немавме мислам дека 40 возрасни на тој роденден. И мене ми е безвезе што е во сутерен џунгла ама има простор и нема друга со толкав простор, немаше шанси со тие гости да се набутам во мала игротека.
Томи е супер игротека, сме биле на роденден, делот за децата е баш голем и има секакви играчки/занимации за деца, е сега за возрасни не ми изгледаше дека собира којзнае колку, зависи колку вие планирате, од око до кај 35+ возрасни би собрало, сепак прашај ако се одлучиш за таму..
Терасата е голема во WOW land,пола гости надвор седеа пушачи , затворена е терасата,башка и топла е...а имавме 55 возрасни сигурно и ТОП поминавме,здравје наредна година со сигурност во WOW ќе славиме
3.000 ден мислам беше,пиши им ќе ти пратат што се е вклучено,мислам само дека сокчиња немаше ама не плативме на крај многу. Па јас немав многу возрасни 20-25 негде,многу ми откажаа ради болест,празници и сл. и се мислев искрено дали ќе собере многу,ама не е толку страшно ,они викаат дека 40 собира ама оди види н лице место ќе знаше дали ти одговара,зависи и за кој период,дел излегуваат и надвор да пушат
Топла препорака за Игротека Фантазија - се наоѓа во Скопје, Центар, спроти УЈП, на одлична и лесно пристапна локација. Пред самата игротека има ПОЦ паркинг, што го прави доаѓањето многу практично. Цените се пристапни, персоналот е љубезен и услужлив, а просторот е убаво организиран. Има капацитет за околу 30 возрасни и 20 деца, што е сосема доволно за убава и комотна прослава. Освен за родендени, кога имаат слободни термини може да се отиде и без закажана прослава - играњето за детето е бесплатно, се плаќа само пијачка. Ова е голем плус бидејќи ретко која игротека ја нуди таа можност. Сѐ на сѐ, одличен избор и за роденден, и за опуштено дружење. ☺️ https://www.facebook.com/share/18CZaBhWJa/
Повелете и линк од моите страни за изработка на хартиени торти https://www.facebook.com/share/1GVGZ7RQHc/ https://www.instagram.com/hartienitortimi?igsh=MXUyNTZrNGVmYWl0aw==
Zdravo da ve prasam za prv rodenden igroteka nesto sakame da bide ama ke imame mnogu vozrasni okoly 80 dusi a decinja nekade 15tina ne povise dali imate da mi predlozite nekoe mesto sto bi ne sobralo? bidejki ne sakavme da bide klasicno vo kafana ili restoran. Ili nesto slicno sto ima igralna za deca ama da ne e epten klasicno sakavme polabavo decata da si poigraat vozrasnite nesto da kasnat kolku da odbelezime
Јас почнав прва, на три годинки Гледам сеуште не се канат сите . Пресреќни се кога им доаѓаат дечињата од градинка, јас мислев нема да ги рецка ама она возбудена ги чекаше
Во Томи делот кај возрасните се пуши. Катастрофа. Имаше на еден роденден бебче кое не беше внатре во игротеката седеше 2 часа со родителите во пушална Во тој простор децата дуваат свеќи, јадат торта. Никогаш не би славела таму. Башка не ги гледаш , преку тв монитор
Катастрофа отидов јас во меѓувреме да ја видам, не ми се допадна. А мирисаше чудно внатре како на цигари, ама мислев си замислувам. На памет не ми падна дека во игротека тоа го дозволуваат.
Дали некој правел роденден во Видри на бул.Илинден во Скопје ? Или па некој бил да сподели искуство..