Игротека Hoppyland vo Aerodrom imaat odlicna ponuda od 2000den za letniot period ,prifatlivi ceni i rodendeni preku igra! Nova moderna i bezbedna.Sorabotuvaat so ketering i slatkari za torta. https://maps.app.goo.gl/EeaUezZBZtWPTSVM7?g_st=ic
Добро е што нудат вакви роденденски понуди, но мислам дека треба малку да поработат на подобра комуникација со потенцијални и заинтересирани посетители. Неколку пати им ѕвонев на телефонскиот број оставен на нет и никој не ми се јави. Исто така им пишав и на вибер повторно не добив одговор.
Можеби.Ние напротив имаме позитивно со нив.На инста одговараат брзо и се доста флексибилни за термини и барања што ги имавме.
Секој со своето искуство, но доколку сериозно сакаат да се занимаваат со оваа работа, којашто верувам дека не е лесна и е многу одговорна, сметам дека треба да поработат на подобрување на комунукацијата со потенцијални посетители. Намерата ми е најдобронамерно да укажам. Ете сакав да го однесам детето на игра таму, но не добив никаков повратен одговор од нивна страна.
Нели? Ок еве има можност да прочита мислења, сугестии, најдобронамерни укажувања од потенцијални посетители на игротеката.
Да, а и претходно има коментирано слични работи и тоа само за истата игротека и баш нов профил стриктно за Hoppyland да ја фали. Нема врска, и тоа што велиш, убаво е да ги чита сугестиите од посетителите. Така ќе се надоградува и поправа. Инаку, симпатична игротека, иако јас не сум многу по тие игротеки со дрвен концепт