Преубава игротека супер персонал многу насмеани услужливи и секогаш внимаваат на децата,сме биле на неколку родендени на еден бевме летно време супер беше,гостите надвор на тераса децата си играат внатре не сте згрешиле
"Лолипоп" е катастрофа од игротека. Намерно им ги земаат тукушто отворените сокчиња на децата од пред нос, ги истураат, и им даваат нови. Газдите се преваранти, без прашање си земаат од донесената храна за гостите (конкретно две цели фамилијарни пици) и си ги носат дома. Плус, преполно е бубашваби, посебно во делот каде што си играат децата, во лавиринтот. Па уште и отров има што личи на бомбони баш таму ставен. Ужас невиден.
Aman be jas lani za malku tamu ke zakazev ama sin mi se resi pak za dreamland. Uf pa ova so bubasvabive bljak nema ni da pomislam veke. A najblisku ni e se mislev i za ovaa godina ama sreka vo magic hpuse zakazavme i gledam pozitivni mislenja ima inaku nikogas ne sme ni bile tamu
Мами бил ли некој на роденден во мкц. Имало планетариум таму. Колку е соодветен за дете од година и пол?
Mal e irena za tamu. Edna moja drugarka oravese 7mi rodenden vo mkc i pogolemite deca ginodnesoa na nekoi pola saat vo planetarium. Sin mi togas bese neoolni 2g i on i drugite pomali ostanaa vo igrotekata. Za postari decinja e toa neznam kolku bi razbral nesto od toa na ovaa vozrast
На роденден сме викнати кај поголемо дете. И сега мм вика со мене ќе оди во тој планетариум. Тој му прави филмови го забавува. Јас не знам ни што содржи презентацијата или како да ја наречам. Викам сигурно ќе биде темно. Финтата е ако дете оди во планетариум мораш да си на време. А ние мислевме да подзакасниме пола саат зошто почнува во бош време. Кажи ми, ако си била, дали е топло. Зошто на два пати измрзнавме по игротекиве.
Bese Februari i vo igrotekata bese tamam toplo znam.po kosula bese sin mi ama nie ne vlegovne togas vo planetariumot deka bese mal
Spodeluvam iskustvo so vas od Igroteka Bambini Novo lisice,nekni bevme na rodenden mnogu ubavo pominavme pokraj toa sto igrotekata e ubavo sredena ima golem prostor so lavirnt trambolina i dosta igracki,voedno imase devojce so decata celo vreme,gi animirase so pesnicki i igri,imaa karaoke zabava pa gi crtase na liceto koe dete saka,pa dojde i maskota spajdermen dodeka devojcinjata sto sluzea ne zastanaa,ne sum videla takov personal vo niedna igroteka,vo dva casa preku 10 pati pominuvaa po masi i prasuvaa da ne treba nesto,samo so takov pristap se uspeva,a ne kako po drugi igroteki da trcas po niv za pijacka da naracas,zdravje boze imame vreme ama nareden rodenden na sinko tamu ke sme sigurno,toplo vi gi preporacuvam
Majki bi sakala da ve prasam konkretno onie koi slavele prvi rodendeni vo restorani, kade go proslavivte rodendenot i kakvo e vaseto iskustvo? Ni se blizi rodendenot i seuste sme vo potraga po mesto .....
Ние во Канцона славевме прв роденден. Позитивно искуство, пристојна сметка, човечен газда. Чисто. Менито го составивме со нивна помош. За викенд имаат и музика, а ако сакаш можеш да си донесеш сам. За храната и мабиентот доволно збори што неколку години ресторанчето беше прогласувано за ,,локал,, на годината.
Ние секоја година стандардно славиме во Астера Ми се допага концептот, игротека и ресторан Често одиме Чиста игротрка, убава услуга...
Кога идам на кафе игротеката е бесплатна Ги чуваат и анимираат за на раат кафе да пиеш А за роденден имаат мени се плака од човек Од 190 имаше мислам до 360 денари Ама многу убава храна, и не е многу скапо Накбитно ми е што е чисто и добра им е услугата
Ajde ke te molam sto spaga vo taa cena I dali astera bese kapistec I iskustva od kolores Sega imaat celosno meni za 30 vozrasni torta.....I se ostanato za 9500 ama neli se sto e evtino ni e cudno
Менито е за возрасните Зависи кое мени ке го одбереш, секое е со разна понуда Јас земам мени од 250 Во него има Пица, Салати ,форнарини ,ладни и топли даски Има многу храна искрено Закуп на простор не наплакаат Може и доле во игротека за децата храна да има 100 денари од дете, со храна и сокчиња Астера се наога позади Веро во Тафталиџе Бев во Колорес, не знам што да ти кажам Што очекуваш за тие пари не знам Мене многу не ми се допадна