Не е баш за роденден,онака за дневна игра.Има убав двор надворешни реквизити нишалка,лизгалка и толку.За надворешен роденден или дворче или во парк како год да се викаше
Ние летово славевме роденден таму, супер поминавме. Персоналот опуштен услужлив, сметката на крај многу ок со цена, зошто и пијачките им се со пристојна цена. Широко, пространо и ново е. Мене лично ми се допаѓа што цело време си ги гледаш децата. Се на се супер впечаток ми оставија, би ги препорачала.
Мајки едно прашање. Два дена пробувам да ги добијам Lovely playground ама никој не се јавува. Мобилен,вибер ,месинџер. Работат или не?
Jumping Clay, Thinker Lab, театар за деца, светот на децата, cevahir mall. Син ми е со идеа да слави 7ми со некој аниматор или магионичар во Среќа Бар.
Предлог за игротека во Аеродром за прослава на 3ти роденден? Би сакала игротека каде што не почнуваат да собираат играчки 20 мин пред крај на роденденот или барем да може да се продолжи на 3 часа закупот. Прв пат славиме во игротека, ме интересира и од кој кетеринг сте задоволни.
Kids Express во Мичурин, но дали може да се продолжи роденденот повеќе од 2 часа, најдобро да прашате во игротеката.
Drmun ketering site gosti mi go ispofalija deka nikade ne jadele tolku vkusno. Nie slavevme vo kidobar si povrzavme dva termini i ic ne bese skapo
Јас во хопи ленд закажав за 3 роденден. Многу е убава игротеката, ама ќе видиме како ќе поминеме за роденден.
Славел некој скоро во Kids express? Да ми каже колку има простор за возрасни па и за деца И дали е океј за 3ти роденден
Јас закажав за ќерка ми таму. Внатре има капацитет за 40 луѓе, плус на терасата собира уште 25. Имав време да ја разгледам додека син ми си играше, има катче со песок, пожарникарски дел, кујна, шминкерница, лизгалка, и има соба за поголемите со фудбалче, сони, и пикадо, толку запомнив Кај нас ќе има деца од сите возрасти, па вака ми е идеално да има занимација за секој.