Па не сме сите на форумот заради многу важни работи и прашања. Можеби ми било досадно и сум се запрашала нешто на оваа тема па еве отворив ваква тема.
Идеална големина во права смисла на зборот не може никоја женска особа да најде. Може случајно да налета на така надарен. Во право си кога викаш дека треба да знае машкото правилно да го користи и што прави, ако не знае се е залудно
Поимањето под идеална големина кај сите особи е различна, а исто така сите женски особи имаат потреба од различна големина. Според мене за да најдеш идеална големина потребно е да имаш пробано со повеќе партнери. Зошто некои имаат зацртано идеална големина на пример според нив е 22 см и да е подебел. Кога и каде ќе најдат таков?
Никоја не сака 22см, верувај. А за она што посакуваме, се наоѓа. Некогаш од прва, ама најчесто, треба да смениш повеќемина. И нема ништо лошо во тоа. Нели и вие одбирате со какви жени да бидете? Епа истото е и за нас.
Тоа и го викам. Но постојат женски особи во таа идеална големина да бараат не реални работи. Исто тоа е како да бараш на лото седумка
Не мора со партнери, може со дилдо да проба и да знае. А некој што е 22 cm и дебел може случајно да ти се погоди без барање. А и во време на социјални мрежи, апликации за "dating" и слично не е толку тешко да се најде тоа што се бара.
Како си толку уверена дека никоја не сака 22 cm? Не мислам дека можиш да зборуваш во име на милијарди жени во светот.
Ама имај предвид дека повеќето појма немаат колкав е 22 см... Поточно дека немаат поим колкав всушност е сантиметарот...никој од око не знае да процени колкава е должината, си сака мерење Имав тип што мислеше дека со тоа што му е голем, завршил работа. А мене секој секс со него ми беше ко првпат да ми е, небитно што ми беше далеку од прв. Налет таков секс, па не иде девица да бидам секој ден
Не се сите градени исто, а и не мора цел до крај да го стави. Пак ако е 22 cm може само некој сантим надвор да остави не е проблем.
Мислам дека колку и да му е голем на некој се е џабе ако не знае што прави, ама сепак ако знае тогаш различна големина има различен ефект.
И да знае што прави, некогаш, едноставно, е преголем. Не бива и со такви. Освен ако си мазохист и уживаш во болка.