Шо на пример? Дезодоранс? Шише? Овошјето и зеленчукот имаат поблиска форма со пенис, отколку било кој предмет, што не е секс играчка.
Не, не, не предмети и слично. Ако имаш доброволец да ти ускокне во моментот, што ќе ти е дилдо или предмет.
Дилдото не може да ти пренесе полово преносливи болести или да те забремени, можеш да одбереш каква големина сакаш, тврдо е колку време ти треба, не свршува предвреме, ти го контролираш а не некој што не знае што прави и плус нема да добиеш „репутација“ низ градот ако секој ден бараш некој нов доброволец.
Стојат три жени на тезга со краставици. едната вели: сакам подолги краставици и малку подебели втората вели: средни краставици но малку искривени на крајот третата вели: дај какви било краставици мене ми се за салата. (така нешто беше вицов)...
Ништо не знајш ти! Дилдо и зарзавати не се користат насамо, туку со 'ускокнатиот' заедно. Мајтапот настрана, дилдото ми е интересно, само ако е 'додаток' во сексот. За мастурбација не користам ништо освен раката.
Не реков да прибереш било кој од улица. Сепак, не мислам да цртам, кој сфати, сфати. @WildMk знам... Ама некако, помагалата уште не ми требаат, за понатака ќе видиме.
Исусе , темава ... . Зарем уште постојат луѓе што се опседнати со сантиметри .. Оној што е на маж ми , калап ми е . Поголем не сакам , помал не ме задоволува .
Епа штом не те задоволува помал значи важно ти е. Ако ти се погоди маж ти да е твојата идеална големина не значи дека не ти е важно.
Ги разбирам нив , круната ќе им падне ако им е помал . Ако не се погодеше , сигурно немаше да се разведам поради тоа . Поважни ми се вниманието и љубовта кои ми ги пружа како за време на сексот , така и воопшто во животот . За " тулето " ќе најдевме начин ако не беше погодено .
A deka ke sme opsednati nema da porasne tolku pak ke bide hh taka da ja licno ne sum ospednat so toa prasanje
Sredna golemina koja gi zadovoluva potrebite e 17 , no i da znae da raboti , i so 17 moze da povredi i so 22 moze da vnimava i da se iskoristi goleminata bez bolka i posledici , ama vazno e da e funkcionalen i da e poslusen
Na partnerot e okolu 20cm +'-2 i mislam dosta e , Koga gi krevam nozete na negovite ramenja vo odnosot duri osekjam deka i povekje golem e , skroz koga ke mi vleze
Pa ako go sobiras i treba cel da vleze , treba korenot na oenisot da ja seti vlaznosta na vaginata , bez toa jas ne mozam da svrsam ili treba dopolnitelna stimulacija na korenot
Само сантиметрите по себе не го прават пенисот подобар или не. И други фактори влијаат на неговата финкционалност, како закривеноста, сензитивноста, дебелината, и секако најважна е умешноста да се користи истиот и од мажот и од жената за взаемно задоволство.