Повеќе од машки ќе кажат дека имаат голем и секако 20 см по дефиниција. И секако лажат и жените што се поискусни го знаат тоа. 18 см е и повеќе од доволен за да ја задоволи секоја жена, ако е и малку подебел уште подобро. 18
И 13см и 15см е повеќе од доволно, 18 веќе се смета за "голем" а тек 20см АМА еднаш мажите треба да сфатат дека жените едноставно сакаат да имаат партнер што знае да го искористи секој сантиметар за да ја задоволи па макар имал и само на пр. 10см на располагање. Многу повеќе фактори играат улога за сексот да биде добар не само да е голем пенисот на мажот, џабе му сурла до колена ако не знае да ја користи или ако е себичен на пример
Во право си за се што кажа, дека многу е поважно да знае да го користи пенисот, од што колку е голем, уште поважно е и тоа каков е односот кон девојката да почитува она што таа го баран и и' е нејзе важно во кревет. Сепак Не е магионичар хахахах потребно да се има сепак нешто плус
Абе ок друже, само од премногу фалење пази да не ја утнеш мешалката со ова другото. Зошто така обично оди тоа во животот.
Ја немам пишано а. ууу..по мене 17+ дека сум голем човек де Испод 15 ми е А оние што викаат ,,не е битна големината, само техниката" повеќе тоа го доживувам као, не е битно каков е само модар патлиџан да е. Без навреда! Плус замислете ако сте имале неколку год. партер кој имал величнина од 18-19 да кажеме, и после имате партнер со 13-14, исто ќе осеќате?Не. Ко да сте јаделе секој ден 5 кришки леб, и да спаднете на 2.Првите денови ќе лаете за леб дур не се навикнете* немам памет веќе Ама, како ви е убаво така да си праите