Сите сме различно градени и секој си е своја приказна и килограмите не ни се исто распоредени, затоа пресметки од типот ако си толку висока треба да имаш толку кила ми се тотално безврска. Мене бројката не ми е битна. Најважно ми е како тоа како изгледам и се чуствувам.
висока сум 155 а тежина околу 47-48кг ....знам дека треба да ослабам 4-5 кила ама кога викаш дека се толку малку си допушташ и не се придржаваш а и така си сум стрвна посебно пред да ми дојде мислиш не сум јадела со денови
Значи ако сакате да бидете балерина се одзема 110 а просечен човек -100. Jaс имам 49 а висока сум 155/6
во врска со табелата: отишла трпана на доктор и вели: Д-ре според мојава тежина колку треба да сум висока? а тој и одговара: 4 метри
Ako si zzensko treba od tvojata visina da odzemees 110 ke vidis kolkava kilaza trebit da imas, a kaj maskite se odzema 100
Висина идеална тежина (минимум [просек] максимум) 180 59,9 [70,3] 80,7 Ако ова е навистина вака значи не иде... Јас и онака секогаш сум на сите работи на листата на минимумот ама ова е загризувачки... далеку сум и од просекот а некогаш дури и мојот минимум го надминува зададениот минимум. Моменталната моја тежина е 57/58.
Висока сум 171/2цм а имам 60 килограми. Здебелена сум 4 кг за неколку месеци, мора да внимавам повеќе
јас сум 165см висока и сум 59 кг пред да останам трудна бев 52кг е сега сум на диета и сум со намера барем до 54 да стигнам а по можност и помалку
Општи прашања колку калории е нормално а и здраво да се изгубат доколку само се обликува телото а не да се слабее(или исклучиво во мал обем)?? имам 62кг и 168 сум висока колкава е нормалната тежина за мене. еве да ви ги ставам см од телото граден кош-93 стомак-74 струк-90 задник-100 надколеница-52 мерена на 14.04.2013 (неможев да најдам конкретна тема за ова)