173 Po 55,4 [64,9] 74,5 Јас го имам просеков али пак не ми свиѓа, сакам бар уште 2 кила да ослабам :/
Јас сум висока 161 цм, и според табелава, просекот за мојата идеална тежина е 56 кг. Моментално имам 54, и се трудам со вежбање да ослабнам уште 2-3 кг, највеќе заради мешето што го имам и бутовите исто сакам да ги намалам.
180 59,9 [70,3] 80,7 Хммм имам околу 62-63 килца, дебелеењето ми е во спојлерчињата и бутчињата. Горниот дел раце, рамења, струкче сум премала, ама затоа доле е пополнето се! А да се здебелам 70? ауууу не не, додуше може ако почнам да вежбам и го оформам тамански по мерак телцето со некое мускулче, е така идеална нека е над 65 до 70, муслите тежат батка , али сега не фала.
Јас сум 1.63 висока и имам 47 килца и сум си баш таман, иако ми викаат дека сум многу слаба, ама јас вака сум си идеална
јас сум висока 167 и имам 52,53кг зависи до вагата и сум си задоволна од тежината,а оваа табелава што покажува тука на 167 просечна тежина 60кг искрено многу е,барем за помлади девојчиња не зборам за жени,зашто искрено и годините играат голема улога во телесната маса
Се зависи од самата конструкција. Јас сум 170 со 53 кг. По мое лично видување во огледалото , килце да се тргне ќе биде најидеално, под тоа не би одела.
Хммм, го држам просекот за мојава тежина и висина, варирам 54-55 кг, а сум 160. Ама некако што знам... не може да се оди според табели, на пример јас ако ослабнам едно 3-4 килограми во фаца ќе бидам како мртовец испиена, во стомакот ќе имам дупка, единствено нозете ќе ми бидат послабички, што и не е толку лошо ама па не сакам да изгледам и да се осеќам болно и истоштено. Така да зависи од конструкцијата, супер е вака со три тежини, нема логика да одговара само една единствена за сите на таа висина.
170 53,5 [62,7] 72,0 А моментално имам 56 . Но сепак да намалам на 53 пак ќе сметам дека треба уште да ослабам. На слабеењето кај мене нема крај секогаш мислам дека можам послаба да бидам бидејќи сакам да имам облини, а да не ми се тресе сало и да не сум слаба па да немам ни задник ни гради. Никад неможам да си погодам . Секако дека си го сакам телото какво и да ми е и секогаш така ќе биде, но секое женско секогаш сака перфекција кога се работи за изгледот .
180 59,9 [70,3] 80,7 Нажалост 700 грама повеќе од она што е средна тежина и се осеќам полно. Работам на тоа да симнам едно 6 килца за да достигнам идеална (барем така си имам зацртано во глава). Конструкцијата на телото ми е таква мускулеста и не ми се забележуваат многу вишокот на килограми, но облеката и моето око многу добро го гледаат тоа. Спојлер 71-6=65
169 52,8 [62,0] 71,1 јас сум 169 а имам 64 ...хммм треба да губам некои 5-6 кг еднаш а потоа ке видам...позз
Еве една страна која би ви помогнала да видите колку кг треба да имате според годините и висината http://www.zonaotslabvane.com/
од вашата висина одземете 110 и ќе ја дознаете вашата идеална тежина. Јас треба да ослабам уште 1кг. за идеалната тежина
jas sum 165 visoka a vo kilaza pojma nema kolku imam ama sigurno imam 70kg...toe mnogu po normala bi trebalo da sum 55 kila sprema visinata....ama mene taa tezina ne mi odgovara pred dve godini od nervoza skinav 15 kila na se licev ama na covek ne i zato kazuvam deka togas propaajkam skros kako mrtovec sum...bi bilo dobro ako uspeam da skinam barem da dojdam do 60 kg e togas bi bila pre srejkna
И јас сум ист случај ама имам 72 кг и мислам ако ослабам 25 или 20 кг не ќе личам на ништо сите облини ќе си заминат . Така да се трудам да имам 65 кг. а не 72. Со одземање на 110 од висината мислам е за манекенки а не за елегантно пупуњени хахаахаха
163-110=53 leleee ami jas sum 57 a be se probav i sto dieti,i uste sum na dieta.a be da mi se namalese toj apetitot be malce a be ne kaj mene toa ne e slucaj...i mnoooogu sakam da sum bar 55 ama mnogu e tesko tie poslednite kg da se izgubat.moze ama so premalce kalorii na den drugacije ne biva
баш така јас конецно успев да се мерам пред повејке од една недела и имам 68 кила....па ке видам ке поцекам усте една недела па ке видам со ке биде дали сум скинала килажа..позз и се надевам дека ке успееш