Колку кг на која висина? Ви благодарам на сите што ми одговоривте Инаку Пирана јас стварно не сум задоволна со 56кг. Би сакала да ги намалам на тие 53кг што ги имав. Најискрено со 49 јас не би можела да бидам, бидејќи г*зот ми е прилично широк, а и градите не ми се нешто помали. Ќе пробам да ги следам вашите совети и да си ја вратам тежината во „нормала“. Фала уште еднаш
Колку кг на која висина? Јас бев 170 со 56-62 варирав, откако почнав да патувам во странство со спортов, качив 68 и неможам да мрднам и се ми отиде на половината, а рачиња и ноџиња ќе си ги префатам со едно раче.
Колку кг на која висина? 165цм, со 62-3кг (нормално ова се вредности од пред да останам бремена) Никогаш не сум била помалку од 60кг и да бидам искрена, убаво ми стојат , а и јас си се свиѓам таква. Кога одам над 65кг, веќе не е тоа тоа.
Колку кг на која висина? 180 со 80 сега држам диета премногу ми се ... во последниве 10 години полека полека си ја накчив килажата... идеално ми е 68 па ке видиме
Колку кг на која висина? Висока сум 168, а тешка 67 , според мене треба да сум 60 најидеална ми е таа тежина.
Колку кг на која висина? Jaс сум 1.50 а тешка сум 34 кг. Јадам и тоа многу али од 24 нагоре неможам да мрднам абе ногу се нервирам
Колку кг на која висина? Јас сум 180 висока а тешка сум 70 кила и летово мислам да намалам на 60 да си бидам тенкичка а дали ке успеам е тоа е друга работа.Иначе имам 13 години и многууууууууу сум висока за мојата возрас али што да се прави што е тука е !
Колку кг на која висина? висока сум 173 со 60 кг.и не чувствувам потреба ниту да ослабеам ниту да се поправам.добра сум си сега.
Колку кг на која висина? Висока сум 165 цм а теска сум 63 кг.....до сега никогас не сум била со толку килаза затоа сакам да намалам барем 4´-5 кг....
Колку кг на која висина? Висока сум 160цм, а тежина 59 :/ Сакам да си ја вратам старата килажа од 54кг ама неќам да ми отидат и градите, од 80 ми се зголемија на 85-90, зависи од градникот
Колку кг на која висина? Незнам мене па она -110 некако не ми е веродостојно, имам слушнато и за демек -100, ама сепак мислам дека се е до кострукцијата на телото, па така и идеалната тежина е индивидуална, и не постои прецизна формула за нејзино одредување. Јас со мои 170цм со 60кг сум онака полничка, со мев, бутки, спојлер и сл. Едно лето бев 49кг, ама па и тогаш не се свиѓав, јез да секое мускулче од лист до стомачни ми се познаваше ама па и ребрата ми се познава. Зимово забегав ептен, отидов над 63/4 сигурно, и после 3 месеци стрпливо пазење на храна, повремено вежбање дојдов на своето, не сум се мерела сега брзо, али вака од око некои 55-56-57кг тука негде, ми се таман на мојата висина и конструкција .
Колку кг на која висина? 156 цм-46 кг. Ова некако не ми е за верба , како подвижен скелет ќе бидам . Имам читано други статии и идеална тежина ми е докај 52-53 кг.Ова второво некако ми е по веродостојно.
Колку кг на која висина? Се зависи од твојата конструкција, така да, не се ориентирај според килограмите многу и висината. Ако ти си се допаѓаш кога ќе се погледнеш во огледало самата, тогаш немаш вишок. Ако не ти се допаѓа, тогаш почни да слабееш и кога ќе стигнеш до ниво кога ќе бидеш задоволна со својот изглед, тоа е килажата што ти одговара. Јас си го сакам телото, и моите килограми јас лично сметам дека се таман. Нормално, за моиве сум слаба кога ќе чујат колку се, али на изглед пак не изгледам ептен слабо. И затоа ми е гајле што зборат дека сум требала да јадам повеќе.