Исто и од мене, супер се,чиста 10ка само јас не сакам толку долги.. кога би ги правела јас пократки малку, послатки ми се, ама секој со својот вкус...
Фала ви многу, и мене ми изгледаат пократки послатки, само шо ко ќе видам на некоја слика или на ТВ некоја со многу долги нокти и не сакам моите да ги скратам, сакам толкави да ги направам т.е. срцето ме боли ко ќе треба да ги скратувам хехехе и имам во план да ги причувам до кај матурата па после матура малку да ги скратам
Матурантки многу убави избори сте направиле. И јас оваа година сум матурантка и може ќе ви украдам некоја идеја позз
Pain! Прекрасни се Навистина, убаво средени, класични без мн. светки, баш ко за нас ! Love them ! _________ Eве предлог
Големо лајк за вторите и за последните.... Иначе такви темни одозгоре не сакам, како лилаковите и како тие од брајт...
Јас за матура имав ставено акрилни нокти, француски маникир и супер изгледаа. 1000 ден. платив ама ги носев некои 3-4 недели
Девојќи ве молам да ме просветлите Сакам гелна надградба, но ме интересира каде во Скопје има, и колку чини? Бидејќи не сум од Скопје па ми треба мала помош...