Па имаш у Скопје на многу места, скоро секаде каде што даваат козметички услуги има и гелни нокти. Сеа конкретно знам едно во кисела вода, во студио Никол во Центар, Во студио Ив, во Лејди Клуб во Маџари, во населба Илинден има една многу добро работи вакви нокти... во Тимотеј исто во кисела вода... во Ново лисиче има едно не знам како се вика, во карпош има повеќе, абе има скоро сегде што ке ти кажувам
па зависи каде, ама цените на гелните се движат од 500 до 800, 900 денари зависи како ке начекаш. има сеа негде и 300, 400 ама у некој забутани места
Ноктиии Најголема страст. Не само за матура ( рано ми е мене за матура да мислам ) секојдневно имам нешто на ноктите
НАЈУБАВИ НОКТИ Доколку сви имале најубави нокти или сви виделе некаде ставете слики па да избереме кој се најубави поздрав Еве некој што мене ми се свиѓаат....
Сите се супер, ептен ми се свиѓаат. Јас сум многу по ноктите, а на маж ми му се фетиш. Имам природни цврсти нокти,често ми се долги и не сум ставала нокти до сеа. Ама кога ги цртам, некако не успевам, не ми се убави, па ако имате од некаде финти, или во неколку чекори постапката -закачете, ОК?