da ime prezime i adresa i po posta vo pliko mi stigna kod ja togas nemav ni smetka, nisto i otvoriv paypal onaka i pisav kodot i paypal i mi prefrlija odma sega kako e nz no tie isplakaat ne se spam
ЈАс работев едно време. Сега незнам дали се уште работат беа на Партизанска едно време. Ми даваа пудри за лице да ги мачкам. Ако дознаеш нешто подетално пиши ми, да се вклучам и јас.
Во моментов многу ми е потребна работа,за било колку платаВе молам ако има да понуди некој работа од дома со анкети или нешто слично.Фала ви однапред.
Ипсос не е измама долги години е Кај нас. Слободно побарајте ги на фб ќе ви се јават ќе ви објаснат се.
Vo posledno vreme gledam se povekje se baraat specijalisti za socijalni mediumi, digitalniov marketing e vo podem epten so koronava... Za okolu 9000den postojat brzi kursevi od mesec dena kaj sto mozes da naucis kako da pravis reklami na socijalnive mrezi i posle toa mozes da si rabotis freelance ili da pravis kampanji za nekoi nasi butici, mali prodavnici sto sakaat da se reklamiraat na facebook i instagram https://www.knowio.mk/Courses/CourseDeteils?courseId=10
Cе работи за рускиот бренд Фаберлик .Во МК ќе биде од 23.5 2021.Се работи за каталошка продажба.Има околу 8000 производи (парфеми,козметика,производи за чистење,облека итн. ) .Дозволено се наградни игри .Членството е БЕСПЛАТНО односно можеш уште сега да се регистрираш и да формираш тим , а од 23 мај кога ќе се отвори складиштето ќе можеш да рекламираш ,продаваш и порачуваш производи. Пред 23 мај би требало да ги добиеме сите податоци и услови за МК(како на пр поштарина,каталог мк итн.).Нема обврска да правите цело време порачки,работата се одвива преку интернет...На сите производи имаш заработка 20% .а ако во еден каталог соберете 50 бода тогаш во следниот каталог имате попуст 26 и други погодности .Веднаш на почетокот можете да добиете гратис одредени производи, како и наградни програми низ 9 каталози. Каталогот се менува ,така да секој месец не е ист што значи повеќето каталози траат 2-3 недели.Каталозите кои траат 2 недели имаат многу акции..Нема се уште МК каталог,но ако сакате да видите за какви производи станува збор кликнете на следниот линк и ќе видите хрватски каталог: https://online.pubhtml5.com/fahw/rb...Wc6POI7560W6OjW_jL3C--Y6nbOjEH4PhB_avbmzA#p=1 За да ве зачленам, ќе ви испратам линк на кој можете да се регистрирате.Ќе ви стигне код,корисничко и лозинка ,а потоа можете да се најавите и да видите што се има на страницата. Бидете меѓу првите кои ќе го пласираат овој бренд!
Здраво, сакам да започнам со работа од дома, но имам едно прашање. Станува збор за мафини и колачиња, и сакам да ги продавам и да се рекламирам преку Фб и Инста. Дали треба да имам некаква дозвола?
Здраво Барам работа од дома. (Не од типот на кликање реклами и гледање видеа или каталошка продажба) Може нешто како пишување на статии, преведување од македонски на англиски и слично