Оди на страната на UpWork.com има доста работни позиции мислам ќе најдеш нешто соодветно. Поздрав и среќно
И како ти е? Да се вклучам сакам, ама да видам со други обврски прво дали ќе успеам. Може накратко опис да ми дадеш за работата?
super e rabotata, sama go pravis rasporedot, min 30 casovi po 25min nedelno rasporedeno preku min4 dena i max6. Plakaat navreme, preku payoneer, jas dva pati imav pokacuvanje na "platata", pocnav so 3,5 $ za 25cas, a sega sum 4,5$, znaci 0,5$ na cas ti se pokacuva ako nema poplaki, gi pisuvas komentarite redovno i booking rate ti e nad 80%. Ako sakas poveke info pisi mi poraka.
Здраво дечки, дали некој може да сподели инфо за работа од дома 2-3 часа на ден макс. Пожелно е некој што веќе работи таква работа или познава некој близок, бидејки има доста преваранти, да не се работи за џабе Фалаа
Zavisi kakvi interesi imas. Jas primer mojata vestina za pisuvanje tekstovi ja nameniv za pisenje seminarski. Isto znaenjeto na angliskiot jazik go iskoristiv vo prevod. Ako znaesh da govtis - ima dosta pole na razvoj na izrabotka na sitni kolacinja. A ako imas talent mozes nekoi ukrasi da izrabotuvaas ili nakit....ako sakas poveke muabet slobodno pisi mi lp
За предавање странски јазик по платформиве, дипломата треба да се прикаже оригинал (иако е на македонски)? Или преведена на јазикот и заверена на нотар? Искуства Ве молам?
Здраво девојки имам завршено курс за грсфички дизајн.ме интерњсирс што се ми е потребно за да започнам на пример онлине учење од дома? Поздрав
Мислам дека можи и онлајн да се работи, јас еднаш прашував и бидејќи не сум од Ск, кажаа дека можи и онлајн. Само, не се запишав, не ми беше мн сигурно...А можеби е ок, не знам...
Ako treba dropshiping, ne mozis kako fizicko lice da gi povlecis parite, moras na payoneer ili skril da ti odat. Ili firma za e-trgovija da naprajs za da ti se prefrlaat parite. Inaku mozi ujp da te odanoci kako saka
Zdravo imam edno prasanje dali znaete nekoja strana za on line rabota kade sto mozam da drzam casovi za.korekcija na.deformiteti na.rbet ( toa se vezbi kade.gi drzam on line ) isto kako casovi se kako so vikate so angliski kaj so predavate
Predlozete mi rabota od doma dodeka sum na boleduvanje sakam nesto da zemam da rabotam ili strani kaj mozam da najdam
Macencef kje sakas li da mi objasnis nesto povekje okolu ova pravenje kolaci od doma i izrabotka na nakit? Jas sum profesionalen dekorater na torti pa mozam da rabotam i kolaci i nakit. Prasanjeto mi e kako bi gi prodavala, neli treba firma za toa, kade bi nasla plasman? Pozzce
За твојата идеа мораш фирма да имаш, а за пласман бар сега е лесно, ќе се потрудиш убаво да сликаш и да ги објавуваш по социјалниве мрежи