Девојки ме интересира, сакам да почнам работа од дома, т.е да спремам дечиња од 2 до 6 одд по Македонски и Математика.Што ми е потренно за тоа? Ако некоја има работено тоа или деуште држи часови! Поздрав девојки
Би сакала да споделите страници за предавање на Англиски за деца од Кина. Јас ја знам само Lingoturtle.
Clen kata izgleda ne e aktivna, jas ne nudam rabota, tuku ja prasuvav kade taa rabotela vo mk kako content writer. Ama eve ja nema
Како freelance content writer работев пред неколку години девојки, пред да си најдам редовна работа, инаку преку маркетинг агенција во Скопје бев ангажирана, ме контактираа преку Линкедин самите, се пишуваа блогови за фирма клиент на агенцијата. Јас цело време си барав редовна работна позиција бидејќи ваквите фриленс договори ми беа многу нестабилни, па кога ми заврши договорот со агенцијата (од почеток се договоривме колку време ќе трае), не продолжив да барам слични опции.
Ме интересира и мене, не знам дали за тука прашањево. Како се заработува со персонализирани картички?
Девојки, Пишете некоја идеја за работа од дома? Имам правено дрвени украси, миризливи свеќи, накит, украси за во двор од цемент, цртани камчиња за саксии итн.. Веќе снемав идеи
Бараат. 24 ракомет до брзо бараше спортски работник, gol мк исто бараше спортски работници, sportmanija исто, во делот на за спорт. Црно бело сајтот исто бараше, така да треба да следите и да барате
Потребен е истражувач со искуство за хонорарна работа на проект (5-10 дена месечно, работа од дома). Потребно познавање на истражувачки методи (квалитативни и квантитативни) и други техники за анализа на податоци; изготвување анализи базирани на податоци. Проектот е во доменот на општенстевените науки, едукација и екологија. Доколку некој е заинтересиран може да ми пише и ќе ви проследам емаил за понатамошен контакт Благодарам