Поздрав, се обидов да ви пишам но незнам од која причина пораката не се доставува, слободно контактирајте ме.
Здраво. Јас сум од Македонија, од градот Штип. Официјално искуство немам, но имам работено до 2013 година сметководство и имам големи познавања од областа за која Ви е потребен работник. Како личност сум работохоличар кој учи брзо и постојано го унапредува наученото. Можете да ме контактирате на мојот е-маил edusoftmk@gmail.com или 079/276-699 Срдечен поздрав, Радмила Стојанова
Тешка работа е за почетник? Се мислам да аплицирам на апворк, со скратено работно време е, што и ми одговара, ама секогаш ми е прпа пред нешто ново.
На апворк секоја секунда аплицираат фриленсери. Ова време што го губиш заради страв, тие сигурно вњќњ направиле и интервјуа и знаат отприлика кого ќе вработат за таа позиција.. За жал
Dali nekoj e zapoznaen so firmata CHOGAN za parfemi ? Dali e dobro da se vlezi i dali ima isporaka od italija vo mk?
Дечки, дајте идеи за работа... Навистина ми е потребна, а огласите ми се застрашувачки, обесхрабрено се осеќам.
Ај третпат да пишам трета среќа можда ќе врати некој, а. Предлог курс за едитирање видеа? Преку туторијали на Јутуб или салам курс?
Хии, има испорака за Македонија од пред неколку дена сме на листа за испорака претходно ми стигаа по другиве држави, сега конечно може кај нас. Пиши ми ако сакаш повеќе информации.
Оди на google, пиши udemy. Таму има 300 курсеви и ќе најдиш курс и за твојава мака, јас имам уплатено за дигитален маркетинг и сум задоволна од овие што го држат курсот и од материјалот. Пробај. Ако успеам да се ослободам ќе ти пратам линк за брзо. https://www.udemy.com/courses/search/?src=ukw&q=Photo editing
Ponudete rabota od doma bez kataloskite prodazbi Nesto pisuvanje tekstovi gledanje reklami imam slusnato deka ima mnogu nacini no tesko se naogja