Некој да понуди работа од домаа? Девојчето знае англиски јазик доста добро и писмено и преку усно изразување.
Некој дали има информација дали е ова работа или измама како и повеќето работи на интернет? Некој да има работено со ова да објасни…
Здраво на сите. Почнав со работа на Upwork. Би сакала да ме посоветувате дали има некој искуство и како се заработува. Во меѓувреме добив прилив на пари на Standard State Trust за еден проект, па би сакала да знам дали знаете нешто за тоа, дали може да пратам тие пари на моја сметка или е измама. Ви благодарам однапред.
Jas sum zainteresiran angliski 100% za prevodi, predavanje na anagliski jazik , gramatika se shto treba kontaktirajme tuka ako treba pojke info ke ti dadam i broj
Ако работиш проекти преку Upwork, се примаат пари само преку Upwork, па ќе си ги повлечеш на сметка. Никогаш не прифаќај ислата надвор од апликацијата, прво зошто е забрането и upwork ќе те банира и второ зошто кога те пренасочуваат за исплата надвор од страната секогаш е скам.
Јас имам повеќе идеи кои ги претворив во реалност и ги реализирам. Работам со промоција на туризам од Македонија и Балканот, т.е. промоција на вили, апартмани, хотели, ресторани, но и истовремено им носам туристи и за %. Во минатото изработував разни фигури од чист цемент, најмногу саксии за цвеќиња и тоа беше одлично, но бидејќи бев со обврски не можев да продолжам посериозно. Изработка на проекти за компании, анализи, изработка на видеа, интро, најави, графика... изработка на графика за телевизија или некои online медиуми. Веб портал и работа со канал на youtube
Ова со промоција на туризам заборавив да напоменам дека го работам на Инстаграм, имам Инстаграм профил со над 15.300 следачите. @elenaklasik