Za da imaat pojke clenovi vo timot lazat....moraat taka da pisat inaku nisto nema od taa mreza....eve jas uste edna probav eden den samo mi dadoa demek plateni prasalnici - dva dena nema nisto....
Го знаам тоа , се фалат овде , за да им пишат демек како да се зачлениме и ние , и овие им го даваат нивниот линк да се зачленат и ги фалат , и овие ке кликаат ке кликаат дури да сватат дека ништо немат да заработуваат! Јас лично 3 месеци бев зачлената преку неколку линкови и кликав и им реков кога јас ке земам пари , и тие ми рекоја кога ке почнеш да собираш членови со твојот линк!? И им викам а што со кликањево? Тоа било за нив заработка
Mojot post e za objavuvanje na oglas za rabota od doma , barame devojka za pisuvanje na web strana od oblasta na modata na angliski jazik. Site zainteresirani neka ne kontaktiraat na info@interestingfor.me
Daj dosta lazete za sfi,sakate da vi kazam za sto e konkretno toa? da se zarabotuvaat pari ama ti mora preku nekoja licnost da se registriras,e sega muabetot e sleden,ti si se registriral preku nekoja licnost i ti rabotis za taa licnost se dodeka ne naprais svoi lugje koisto ke rabotat za tebe isto kako sto ti rabotis za taa licnost a ne dobivas niso,toa e samo krug so lugje kojsto rabotat 50 dusi za 1 i toj 1 zema pari samo,a tie 50 dusi mora da najdat uste 50 dusi za sekoj od niv ako sakaat da pocnat da zarabotuvaat,taka ustvari se siri mrezata.sfi so registracija ti dava 50dolari ama tie 50 dolari nemozes da gi zemes dodeka ne bides bronzen clen a za bronzen clen ti treba vreme i lugje t.e tim od luugje sto ke gi lazes celo vreme ao gledajte go ova video utre vo 4 ili samo klikaj na toa slobodno se ke ti pokazam da ke mi pokazes ama zosto? zosto od toa sto go pravam jas ako go pravam korektno samo ti ke imas kjar a ne jas.ama vaka mora da podlazuvate za da gi naterate da se priklucat na vasiot profil vie da im bidete sponzor,ustvari vie da gi zemate parite,jas rabotev so sfi ama kratko vreme zaso sfativ sto e poentata.a lugjevo ne pijat nafta,iskreno mene mi e zal da maltretiram nekoj da klika da go ubeduvam deka ke zema pari a ja ustv ari ke zeam pari od nego a toj denarce da ne vidi,sramota
Со најдобра намера ви ја препорачувам страницата UpWork. Работи по принцип си отвараш свој профил, си наоѓаш област за работа за која сметаш дека си способна (има пишување, дизајнирање лого, програмирање и сл.), си разгледуваш понуди за работа и праќаш апликации. На почетокот е тешко навистина, првите три месеци работев само за еден работодавец а имав минимум 50 испратени апликации. Треба трпение ама навистина се исплати ако се потрудиш околу профилот и апликациите. Секако англиски е задолжително да знаеш.
Може и од youtube да се заработува. Ќе добивате пари од тие што ќе ви се рекламираат на видеата и слично.
Ај ако сакаш подетално објасни ми како се прави блог и како и колку отприлика се заработува од тоа. на кој начин всушност се заработува ако не ти е тешко пиши тука или во лп
На англиски. И би требало да имаш добро познавање од јазикот затоа што сепак сета комуникација со работодавецот ти се одвива на англиски. Особено ако заработуваш преку пишување, навистина ти треба напредно познавање на јазикот.