Идниот Топ Модел На Америка (America's Next Top Model)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Beauty161, Aug 23, 2011.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

2. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се согласувам со тебе за момаков :D А симпатичен ми е Jeremy. Симпатичен ми е и Dom, иако мислам дека е малку умислен (сега за сега) :P
    Очекувам да биде многу интересно, се надевам дека ќе нема многу "драма" и кавги, како што знае да има.
    A да, од девојките Jiana ми е една од поубавите :)

Jeremy
    Dом
    Jiana

sweet-cherry likes this.
  3. irena.1

irena.1 Форумски идол

Ја изгледав првата епизода. Истата шема како сите претходни сезони, ама ок е, ќе ја гледам. Од женските уште немам фаворит, ни една не ми се издвои,па ќе почекам во втората епизода. Од машките фаворит ќе ми биде Марвин, некако интересно детенце ми се виде, ми се разликува од стандарните мачо типови, а од друга страна па не е во другата крајност, односно не е многу феминизиран. :)

Attached Files:

4. alekce83

alekce83 Популарен член

Да не останам покусур па и јас почнав да го следам шоуво :lol:
    Почнувам директно од оваа(20 сезона).И јас си имам свои фаворити.Од машките не ми оставија баш некој посебно впечаток, може само Mike(продавачот на сладолед) и Don (иако беше вообразен на интервјуто).
    Од женските- Renee, Bianca и Jiana.Ми се допаѓа карактерот на Нина но не е некоја лепотица, а незнам сите што запнале за Џордан, убава е, не викам не но е многу препотентна.
    Малку ми е криво за Virgg, навистина изгледаше убаво, посебно на првата модна ревија.Штета што не издржа.

5. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

И после новава епизода, Jiana ми е сеуште фаворит :D

Штета за Bianca, една од поубавите девојки. Мене Нина воопшто не ми се допаѓа, ама ете, секогаш има некоја која не е типична убавица. Сеуште не гледам нешто толку WOW во Џордан, иако сите ја форсираат

6. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

И јас ја загледав новава сезона.Ми изгледа ко да ќе биде интересно.
    Некој фаворит уште од сега и немам, Бианка ми беше позанимлива така, ама штета.Од машките Mike, Don и Marvin ми се онака интересантни.Нина ми е прилично чудна, не е типичен модел, ама понекогаш и тоа се бара.

7. alekce83

alekce83 Популарен член

Колку само знаев дека ќе го спасат сладоледџијата, сепак не иде Тајра да го одбере и уште првиот круг да испадне.Баш ми е криво и мене за Бјанка, полна со позитивна енергија ми беше ама и најмлада така да има шанси во модниот свет.
    Сега за сега и мене ми е Џена број еден а веднаш зад неа и Рене и можеби и Александра.
    Од машкиве само Дон.

8. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

и јас почнав да ја гледам оваа сезона, се знае која е причината :lol:
    уште од почеток фаворити ми беа Мајк, Џереми и еден со брада и преубави сини очи што не помина (не зборувам за Фил) :( мислам дека не му го дадоја името ама сигурно сте го забележале.. Исто и Марвин и Кори ги сакам, Кори многу ми е интересен, посебно кога си одбра машко за бакнежот :lol: Од женските немам фаворити ама сакам да ги видам понатаму Нина, Канани и Александра.. мислам дека некои што поминаа во финалните 16 не требаше да поминат, на пимер Дон (многу е умислен |( ), Даниел (или Крис С. се викаше :?: ) и уште некои женски на кои не им ги памтам имињата... досега ја имам изгледано само првата епизода бидејќи неможам да ја најдам втората, се надевам не испаднал Мајк или Џереми :(

за овој лево зборував, без блуза што е и со маска над главата.. ааах каков ее :inlove:

едит: whoop, whoop, го најдов :party:

:l: :inlove:

Attached Files:

9. irena.1

irena.1 Форумски идол

Ја изгледав и втората епизода. Од машките мојот фаворит Марвин прв беше, супер, заслужено :) . Од девојките Џиана ми се допаѓа. Жал ми е за Бјанка, многу убава девојка, но навистина сликата и беше катастрофа. Сакав дечкото што продава сладолед да испадне, убав е стварно, но се друго катастрофа, ниту на модната писта покажа нешто, ниту па на фотосесијата. Можеби подобро тој да испаднеше него другиот дечко што веќе испадна, не му го запамтив името.

10. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

А, на која програма го гледате шоуво? Или на нет? :)

11. MaggieTatum

Ирена а каде ја изгледа втората епизода?? јас имам најдено неколку линкови ама кога ќе ги пуштам ми почнува првата епизода :?:

12. irena.1

irena.1 Форумски идол

http://streamallthis.ch/watch/americas- ... 20e03.html

Овде, пишува трета, но втората е. Првата ја имаат два пати ставено. Бар јас така мислам.
    Затоа што првата заврши со најавата за модната писта каде што треба по ѕидот да се спуштат, а во оваа епизода се продолжи со истата модна писта.

13. MaggieTatum

Фала за линкот, и јас ја изгледав епизодата :D
    Марвин почнува многу да ми се допаѓа, пресладок е, а и смешен :lol: посебно ми беше смешен на Бјанка кога и се пушташе, и кога се нервираше дека таа го спомна Мајк :rofl: Ме зачуди тоа што Марвин и Рене беа најдобри на пистата, бидејќи и Кори многу добро се покажа :wasntme: Мајк беше навистина катастрофа на пистата, ама многу го сакам, се надевам ќе биди подобар во следните епизоди :) Клиа некако не ја гледам во ANTM, па затоа жал ми падна кога Бјанка испадна.. за Крис С. не ми беше баш жал бидејќи ако испаднеше Мајк ќе бев многу потажна :?: Сега чекам да испаднат Клиа, Дон, Крис Х., па дури и Џордан, некако не ми се допаѓаат :?:

14. RainBow

Оф леле Мајк нема поима. :tmi: Одеше баш ко некој да му набил стап во г*зот.
    Ама пак ми е најубав. :D Тој најмалиот ми е одвратен се надевам ќе испадне најбрзо. Крис С ли беше. Од женските никоја ми нема оставено впечаток, бледи ми се некако, ама ај, може ќе изненади некоја. Интересно е сега за сега. :)

15. MaggieTatum

хахаха потполно се согласувам со тебе за Мајк :lol: инаку Крис С. веќе испадна, или не забележа :D ??
    и јас не ги забележувам многу женските (покрај оние лепотаните кој може да ги гледа девојките ? :lol: ), ама сепак мислам дека Нина најмногу се издвојува, срцка е :D

16. RainBow

Како испадна? Нели Бјанка испадна? Не знам, не сум го видела тоа. :^)
    Оф, може не ја догледав до крај, може исклучив кога испадна првата. :tmi:

17. MaggieTatum

хаха 5 мин. пред крајот си исклучила изгледа :rofl: нели виде дека беа тројца и дека уште на почетокот рекоја дека двајца си заминуваат ?? :D

18. irena.1

irena.1 Форумски идол

Нова епизода ;)
    http://streamallthis.me/watch/americas- ... 20e04.html

Ден за makeover , но некои драстични промени не видов како што имаше во претходните циклуси. Помина без многу плачки и потресување, некако бледо. Ете ти го сега Мајк од последен прв, искрено не ми се допаѓа и на фотосесијата доста се мачеше, ама од толку мачење извадил добра слика. Клиа одпадна, според мене оправдано, најмалку ми личи на модел, дури и промената на фризурата мислам дека не и помогна воопшто во подобрување на нејзината појава.

19. alekce83

alekce83 Популарен член

Се сложувам за Клиа, и јас мислам дека заслужено си излезе.Инаку од промените најмногу ми се допаднаа RENEE, NINA, DON и CORY. JIANA и понатаму ми останува фаворит, прекрасна ми е.

20. RainBow

Тооо Мајк... :rofl: Срцка бе срцка. :$ :lol:
    Баш ми е мило што излезе Клиа, некако антипатична ми беше ептен.
    Им ги погодија некако мејковерите, не се лоши. И да, ја префарбаа таа плавата во црвенокоса да не потсетува на Алисон, пошто беше копија на Алисон, ама некако ептен бледа. Ги нема нејзините очи за да и дојде ептен до израз лицето. Мене ич не ми се свиѓа, се надевам ќе си оди наскоро.
    Го изгледав овој пат до крај, да не избега нешто. :lol: