Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Идниот Топ Модел На Америка (America's Next Top Model)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Beauty161, 23 август 2011.

1. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Мене сезонава ми отиде во друг правец
    Како што кажа Виножитка како Големиот Брат се.Не ми се допадна воопшто последнава епизода.Не сваќам која беше поентата со Александра :^) Цело време збореше не знаете колку мене ова ми значи, па одеднаш ова е голем притисок и на крај и се слоши :tmi: А да најака и беше завршната реченица-Грда сум на себе и знам дека ќе права прекрасни работи понатаму |(
    Рене е најголемото зло во шоуво.Иако ми беше феворит и ми е прекрасна нејзината злоба нема крај.Таква беше со Џордан а сега и со Крис, колку и беше убаво кога Крис не се снајде на фотосесијата.Ок, шоу е, и секој си се бори сам за себе ама не со толкава злоба.
    Нина ми е најголемото :l: .Иако не е блиска со Крис на крајот и беше многу тешко што го гледа во пенал.И дефинитивно имаше најдобра слика, а мислам дека и минатата фото-сесија на тревата она беше најдобра.Од машките Дон ми остана омилен.
    Следна епизода-Бали.Не за друго , ќе се изнагледаме природа и убавина :lol:

2. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Нова епизода
    Малку досадно ми станува ова шоу, незнам зошто. Се како да е веќе видено. И фотосесии со животни имало во претходните сезони неколку пати, но добро. Нина полека се наметна како фаворит и навистина сликите и се супер. Дон испадна. Мене Дон на сите слики ми е ист. Мислам дека е кул типче, но не е за модел. И да Бали и куќата каде што се сместени преубаво.

3. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Сега веќе со сигурност знам кој ќе победи оваа сезона, а тоа е
    Џордан.На почетокот неможев да ја поднесам но сега и не ми доаѓа толку тешко.Реално Џордан освои најмногу предизвици и бест пикчр.Во финале останаа Кори, Џордан и Марвин.Можеби и Марвин има некој шански ама не верувам дека на крај ќе изненади.Најантипатичен дефинитивно ми беше Крис,а за Рене иако ми беше фаворит на крај ја уплеска.Сума сумарум оваа сезона не беше нешто посебно искрено, очекував многу повеќе бидејќи за прв пат воведоа машки да се натпреваруваат а тие испадна дека се поголеми кавгаџии од женските.

4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Тие што се од другите градови како Тетово, Охрид, Битола може да го гледаат на нивните локални, почнаа од 1 сезона

5. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Џордан куче не видено, ама мноооогу ми е убава проклета нека е. Нека поработи на карактерот малку и ќе биде баш топ.

6. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Победник ееееее
    ЏорданПишав и минатиот пат штом видеов кој е во финале и знаев дека Џордан ќе победи.На почетокото ми беше одвратна но како поминуваше времето ми стануваше се понормална.Има лице за модел дефинитивно и заслужено си победи.
    Ме изненади на ревијата колку убава беше Лорел, минатогодишната победничка.Колку само искуството си го прави своето.
    Ако би требала да ја оценам оваа сезона би и дала 8ца.Се надевам дека другата сезона ќе биде уште подобра со уште подобри модели.

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  7. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Штета, баш штета. Е многу сакав Марвин да победи, ми беше фаворит од почеток, и беше толку блиску. Мене не ми се допаѓа Џордан, ни како личност, ниту како модел. Нема никаква специфичност во неа.

8. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Ја следам фан страната на АНТМ на ФБ и гледам почнале да ставаат слики. Мешани се и оваа година машки/женски и едвај чекам лето да ги гледам епизодите иако морам да напоменам дека моделите не ме воодушевија многу. Како и да е, има неколку кои се истакнуваат од сите и веќе си одбрав фаворити. :)

9. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Дали почна нова сезона? ако е почната дајте линк :)

10. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Само што проверив тука, сè уште нема датум, но треба да се емитува летово :)

11. sanja.burgundy

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Вчера објавиле дека новата сезона ќе започне да се емитува на 22ри август :)

12. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    ^
    Имаш некој фаворит до сега одбрано? =)

Инаку, затоа што немав друга работа понав да гледам од 1ва сезона. Кои глупости аууу па караници, па предизвици. Стилот како се менувал, па фризури, шминки, моделите поразлини на изглед.

Тајра во првите сезони е како различен човек. Како поминуваат сезона по сезона се повеќе и повеќе се претвара во Drama Queen. Буквално. Ептен ми е одбивна сега.

13. sanja.burgundy

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Здравје, кога ќе почне да се емитува новата сезона, од таму ќе си одберам фаворит. И јас ги имам изгледано сите сезони, од прва до последна.
    Тајра има огромни промени, дури мислам дека и негде искоментирав за тоа - дека и самото шоу е променето, многу повеќе е како риалити шоу со кавги и такви ситуации.

Сезоната веќе е снимена, ама не сакам да се зезнам ко лани да ги отворам сите спојлери и да знам до крај што ќе се случува, ќе си седам мирна сега :D

А што се однесува до досегашните кандидати (иако не памтам кои се победници), онака општо не сум љубител на плави девојки и момци, не ми се допаѓаат. Повеќе ги сакам егзотичните, оние 'hot latinas' и слични на нив :)
    Едвај ја чекам оваа сезона, повторно се измешани момци и девојки, би требало да е забавно :)

14. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Мене најголем фаворит ми е Алисон Харвард. Беше втора во 12 и 17та сезона. Ја следам и на фб и на инстаграм. Прекрасна ми е со тие очи нејзини. Стилот на облекување ми се допаѓа и однесувањето исто така.
    Други и немам баш, Јоана што победи во 2ра сезона ми остана во памет и тоа.
    Најразочарана сум од победата на Лиса Дамато во 17та сезона. Одвратна ми е на изглед и на однесување, подло суштество. Во 5та сезона никој не ја сакаше, ја нарекуваа со погрдни имиња, затоа што тогаш чинам беше и алкохоличарка.

Прикачени фајлови:

15. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Не сум сигурна зошто ја прекинав минатата сезона баш кога требаше да кажат кој од машките се враќа (веројатно премногу досадна ми стана :3 ), ама вчера станав малку носталгична кога гледав некоја од постарите сезони на ТВ и си реков ај да ја догледам оваа, и доста добра беше.. Почнав со епизодата со "top 10 flirty moments" и ми беше баш интересна, можеби непотребна ама видовме повеќе од моделите а и Фил-ер моментите беа предобри :D Ама забележав дека потоа не покажаа кој од машките се враќа, само наеднаш во наредната епизода Џереми беше со нив?? Можеби сум пропуштила нешто, ако не биле добри линковите.. Ама испадна џабе се вратија Џереми и Александра, не покажаа ништо посебно.. :?:
    Нина ми беше омилена и стварно беше глупаво што замина а онај Крис остана |( Марвин некако ми отпадна од статус "фаворит" затоа што зад она негово слатко однесување има и лоша страна која се гледа кога се кара со некој или им зборува зад грб, како во случајот со Крис, Рене, Нина (кога рече дека ако си го скрши зглобот тоа е добро за него, и дека такво нешто чека :^) ) а и со Кори.. Така да кога останаа тој, Џордан и Кори во финале се разбира дека бев за Кори, мислам јас и претходно бев за него ама сега уште повеќе, и навистина заслужуваше да победи бидејќи како што кажа - во сезона со машки и женски, тој е помеѓу :lol: А и цело време ги решаваше проблемите на сите, ја смируваше драмата и во меѓувреме не дозволуваше да изгуби професионализам (како што беше случајот со Нина кога премногу се грижеше за Крис), што придонесува на фактот дека неговото испаѓање не беше воопшто фер |( И колку повеќе го слушав оној Роб, толку повеќе ми звучеше како хомофоб..

На крај победи вистинскиот модел, без разлика колку ја мразев на почетокот сепак факт е дека Џордан има најдобри фотографии и може да има голема кариера, нема некој впечатлив изглед ама знае добро да се снајде на сет, а како што кажаа судиите - тоа е најважно..

Наредната сезона незнам дали ќе ја гледам зошто имам премногу серии, ама вчера наидов на една фотосесија, и тоа со Кори како Guest Star :inlove:
    http://iamrian7.wordpress.com/2014/03/1 ... ocop-cory/
    Од сликиве фаворити ми се -
    - девојкава е прекрасна :x
    [​IMG] - малку чудно му изгледа левата рака ама добра слика е :D

16. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Ај да си прокоментирам сега, зошто во Август и Септември најверојатно нема да можам...
    Ете ја промо сликата..

Доста згодни има, а и некои од машкиве како од Gossip Girl да се излезени :3 Третиот од лево (мислам Метју се вика) на Вил Греам ми личи, така да изгледа си најдов омилен :rofl:
    Ете ги и фотосесиите што ги најдов (нема спојлери ама има многу текст, затоа е во спојлер) -
    1ва http://iamrian7.wordpress.com/2014/03/0 ... otoshoot/# (мои фаворити од оваа - Бен, Шантел, Кари, Ленокс, Мирјана и Вил)

2ра http://iamrian7.wordpress.com/2014/03/0 ... tmosphere/ (Бен, Кит, Ленокс, Метју (мојот Вил Греам :3), Шеи и Вил)

3та http://iamrian7.wordpress.com/2014/03/0 ... ty-shoot/# (овде повеќе имам, веројатно очите ми го одвлекуваат вниманието :lol: Шантел, Дензел, Кит, Ленокс, Мирјана, Раелиа, Ромео, Вил) Инаку ова е после the makeover и можам да кажам дека некои беа многу поубави пред тоа, на пример Бен, Метју (wtf?? :worried:) и Мирјана.. Мирјана и вака е убава ама мислам долгата коса многу повеќе и стоеше, исто како и на Бен и Метју..

4та http://iamrian7.wordpress.com/2014/03/0 ... long-hair/ (и тука имам многу, косата е крива :D Бен (косата е ужасна ама се друго е добро), Шантел, Кит, Ленокс :inlove:, Мирјана, Раелиа, Шеи, Вил)

5та http://iamrian7.wordpress.com/2014/03/0 ... osebitten/ (Бен, Шантел, Дензел, Кит, Ленокс, Мирјана, Вил :l: )

6та (ставив линк и слики во минатиот коментар, ама не со имиња, а и имам да додадам - Бен, Дензел, Кит, Ленокс, Метју, Раелиа, Вил)

7ма Не се дозволени повеќе линкови па затоа отсега ќе кажувам само кои ми се фаворити, фотосесиите може да ги најдете на претходните линкови, само скролајте надолу -
    без разлика што пишува овде (зошто има и за Азија некои постови), прицкајте на тоа и ќе стигните до последната.. Инаку овде фаворити ми се: Бен, Шантел, Дензел, Ленокс, Метју, Мирјана и Вил

8ма Бен, Шантел, Ајви, Кит, Ленокс, Мирјана, Шеи, Вил

9та Шантел, Ајви, Кит :inlove: , Ленокс, Метју - конечно предобра слика од него ^_^ , Вил

10та Бен, Ајви, Кит, Ленокс, Метју, Раелиа, Шеи, Вил

11та Бен, Шантел, Ајви, Кари, Кит, Мирјана, Раелиа.. Гледам и тука имаат makeovers Метју и Дензел, и на никој не ми се допаѓа, многу беа посекси со бради :worried:

12та (последна) Шантел, Дензел, Кит, Ленокс и Мирјана се божици, Вил е бог :D
    Мојот Вил Греам се на се 3-4 добри слики имаше, а и со кратка коса не личи на него, така да не ми е омилен.. xD Местото му го зеде Вил, прекрасен е!! Само во една фотосесија не ми беше во фаворити, ама се надевам ќе стигне барем до полуфинале.. И Бен и Кит се добри ама не се како него :3.. Од женските омилена ми е Ленокс, како и Вил само во една фотосесија не ми се допадна ама мислам дека ќе победи.. :wasntme: Мирјана и Шантел се исто преубави, и двете имаат шанси да стигнат до полуфинале..

Супер ми изгледа сезонава, има доста добри модели па ќе пробам да одвојам време за да ја гледам..

Прикачени фајлови:

• antm.JPG
      antm.JPG
      Големина на фајлот:
      15,8 KB
      Прегледи:
      166
    • 20140701-120158.jpg
      20140701-120158.jpg
      Големина на фајлот:
      244,8 KB
      Прегледи:
      166
  17. mar3q

mar3q Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2014
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    474
    Девојки каде можам да ги гледам епизодите од 10та сезона па натаму ? или да ги симнам? Пробав на замунда но не можат

18. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    ^ Пробај на Thepiratebay.se со сигурност ги има но треба да ги спушташ епизода по епизода. Ги има до 15та сезона мислам.

Инаку, излезе првата епизода од 21ва сезона, ја изгледа некој. Јас да.
    Немам сеуште оформено мислење за секој посебно, но оваа сезона машките делуваат ептен попалени и како само да чекаат да смуваат некоја девојка.
    Од прво гледање впечаток од машките ми остави тој со штикли што шеташе, симпатичен е и фотогеничен.
    Женските ми се многу погодени годинава. Ми се допаднаа Ленокс иако од сликите ми делуваше многу арогантна, Мирјана (не затоа што е србника =) ) и Шеи. Убава ми е и девојката со витилиго но се надевам нема да и попуштат судиите поради тоа.

А судиите, од каде да почнам. Тајра од сезона во сезона е се подетинеста, Кели не можам да одредам дали е строга или гледа да навреди некого а мис Џеј си е Мис Џеј. :)

19. sanja.burgundy

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    ^ Јас ја гледав, едвај чекав! Го делиме истото мислење и за кандидатите и за судиите :)
    И мене од девојките ми се допаднаа Шеи и Мирјана и онаа девојката со големо чело мислам дека е доста фотогенична. А од машките, на сликите ми се допадна оној со тетоважите. Тој Адам можда е симпатичен дечко, ама мислам дека е премногу самоуверен.
    А и оној што се врати во натпреварувањето, што бил во претходниот круг, некако ми се однесува како да е над другите, демек само он знае како е да се биде таму, зашто веќе бил.

И да, мислам дека годинава ќе има повеќе 'мувања', и машките и девојките ми се многу напалени :D :D

Спојлер (по грешка ги видов 14те што се финалисти):

20. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Прво КАДЕ МИ Е РОБ?! :(

Редовно ја гледав ама последниве 2 сезони некако не ги гледав, и сега решив да си се вратам 21вава целосно планирам.
    Имав еден фаворит и ми излезе во делот со куглање и како да знаев дека ќе излезе, нз како се викаше девојката ама ми беше убедливо најубава. Оваа неуспешнава операција за да биде барбика не ми е јасно како влезе. Како и да е мислам оваа сезона машко ќе ми биде фаве и тоа како шо сум напалена по црнци ќе треба да се одлучам за еден помеѓу нив двајца или тројца. Како и да е пријатно сум изненадена што има балканско девојче, колку и да не живее у србија онака убаво е да се слушне оноа нашено остро Р.
    Тајра ОМИЛЕНА ЗА СЕКОГАШ. Кели одвратнаааа.. Мис Џеј пријатно изненадување.