Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Идниот Топ Модел На Америка (America's Next Top Model)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Beauty161, 23 август 2011.

1. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Ја изгледав цела сезона за десетина дена. Значи посебни фаворити немав овој пат. Ленокс, Шаи и Дензел ми се свиѓаа. Маријана карактерно нула, ама добри слики вадеше. Изненадена сум што победи Кит. Мислам молим те, буквално на сите фотосесии човекот е ист. Истиот израз на лицето, далеку од манекен. Жива среќна што го немаше Роб, не го можев ама ич.

2. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.649
    Допаѓања:
    29.331
    На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
  4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    Новава сезона е полна со одвратни луѓе. Сите извитоперени, полни со себе, се преправаат само за да се истакнат. Многу се одолговлекува, премногу непотребна драма, не знам што толку животот во куќата и нивните односи мора под лупа да се ставаат. Од фотографии ништо овие две епизоди, тотално промашени.
    Како шок да ме мавна по гледање на Face off, кое е само професионалност и ништо друго.

5. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @RainBow Во κолκу игρа и κаде ја гледаш ? Фала :)

6. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.194
    Ја има некој гледано епизода 5? Јас не можам да ја најдам никаде на нет, ни како торент ниту пак онлајн да ја гледам. Ако има некој линк за онлајн да го сподели ако сака (само на страната да не се бара нинаков акаунт оти на такви наидов еден куп го има) :) или пак торент уште подобро! :)

8. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.194
    Едно по друго. Мех. :)
    Од сезонава, Најл ми е лепотан а Лејси лепотица. Заедно двајцата лепотани! Многу ми се слатки.
    Другите не ми се ни спомнуваат, сите преполни со себе си тераат кај сакаат, не знам, катастрофа. Навивам за лепотаниве, се надевам барем еден од нив ќе победи.

На thegirld му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Леле Кортни...:|
    Да не бидам груба, ама аман бе ужас е. Како стигна до овде е чудо.
    И физички е никаква, а и ко забегана е.
    Кога кажа дека немала по 5 дена заби миено :puke:

10. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.194
    Па тоа бе злата бе, само така продолжете, небитно кој само еден од вас двајцата да победи. Двојната елиминација ме изненади, искрено не очекував затоа што повеќе мислев дека нема да избркаат никој поради девојката што се откажа на самиот почеток, ама oh well. Што е тука е.
    Интересна ми беше епизодава, сите беа баш како кукли. Супер дупер.

11. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.194
    Многу ќе ми се направе ќеиф Најл да победи. Не дека е со недостаток него затоа што реално е најдобар, и најубав, и најзгоден и нај се. Не се жали, горд си е на себе, се сака таков каков што си е и се труде најмногу од сите. И во претходните сезони имало кандидати со некои помали недостатоци но сите беа у фазон демек амаааа ја неможев затоа што тоа и тоа ми се попречува во работата. Бре. Само напред Најл. 8)

На thegirld му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467

Ај овој со неговата веѓа антипатична нека си иде, аман.
    Ако во наредната недела Џастин си отиде а не овој..:|
    На секоја можна слика мене не ми се свиѓа, а тоа карактерот негов па. :headbang:
    Барем косата му ја средија, ко пудлица што ја мавнало струја беше.

13. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    И мене фаворит ми е Лејси, многу ми е фотогенична, иако не ми се свиѓа многу фризурата што ѝ ја направија, според мене многу ѝ го затвора лицето.
    Од подобрите исто така ми е Маме :)

Од машките немам никој посебен, само Џастин ми е симпатичен. Не знам дали гледате Switched at birth, минатата недела глумеше Најл во една епизода ;)

14. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    Уф, не ми се верува дека Девин одвратниот остана, не знам дали имало поантипатичен лик во шоуво, не можам да го смислам, нит е убав, нит има харизма.
    Само Најлс, Лејси и Маме ми се како што треба, се надевам некој од нив ќе победи. огромна грешка им беше Дастин што го вратија, ама па и немаше кој, сите беа ептен слаби, затоа и испаднаа.

На kim.k и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  15. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.194
    Сериозно |( ? Дали сериозно го форсираат Мајки до топ 3? Дали само мене ми се чине или навистина шансите се доста големи тој да победи? God forbid. Одбивен ми е, женкар е, нападен, самобендисан. И не знам зошто, но сезонава, дали приметивте дека само еден фотограф имаат? Во претходните сезони и сесиите, и предизвиците и фотографите се беше различно, а различното е добро во овој случај. Можеби дека последна сезона е па зошто да се мачиме муабетот, секако е крај.... Ужас.

16. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    Па и на Најл кога му рече почна да се лизгаш.|( Го фрлија човекот глув во темница и што очекуваа?
    Досадни фотосесиите, ништо ново не ставија сезонава, кренале раце дефинитивно, штета за моделите. Истиот фотограф, немаше егзотична локација, во какво гревно хотелче ги имаа пикнато. Ако немале буџет не ни требало да прават сезона, да се брукаат вака. Фала богу си отиде оној глупакон, не знам како дотурка до тука.

17. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.423
    На која програма го даваат шоуво и кога?

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    Не знам дали на тв го даваат, новава сезона на нет се гледа, има линкови поназад.
    Никој не си отиде, не можеа на ваква емоционална епизода да избркаат некој, лошо ќе беше. Ама Најл дефинитивно требаше да го земе првото место, најдобри беа со мајка му и дефинитивно сакам да победи. Мајки нека си оди веќе, досаден еден со тоа косиштето.

На sanja.burgundy и Ketchup им се допаѓа ова.
  19. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Леле озбилно ако отиде Мајки во топ 2 а не Најл тогаш шта речи..трагедии.
    И Лејси ми е подобра од Маме. Ај нека каже уште неколку пати дека е ќерка на дипломат, во предходните 100 кога кажа не запамтивме. |(

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.194
    Утрово кога се разбудив ме шокираа спојлери на ФБ за финалето :D
    Супер завршеток на 22 и и последна сезона. Мило ми е што победи Најл, му претстојува блескава кариера барем според мене.

На kim.k му/ѝ се допаѓа ова.