Eminem amerikanskiot raper shto mi pomogna so negovite pesni da gi pominam naj teshkite momenti vo mojot zivot. Ima pominato mnogu premnogu teshki momenti , nekoi se stvarno slicni da ne kazam isti, teshkotii. Cleanin out my closet ❤ Lose yourself ❤ Coming home❤
Lugje koi za nivni godini pominale premnogu . Od moeto opkruzuvanje : Majka mi , najvernata drugarka . Od javni licnosti : Tose Proeski , Igor Dzambazov , Eminem .
Нешто лошо има ли во тоа? И ние пољаците сме словени... Инаку не сум чист пољак, исто така и не сум римокатолик туку сум православен.
Такви скоро и да нема денес, барем за мене. Секој ден по некој ме разочарува и ми се крши филмот за многу луѓе. Но, во основно имаше едно девојче во класот, беше убаво, фино со сите, учеше, ми беше идол. Сега кога ќе ја сретнам, целата е со некои алишта во 4 бои различни кои никако не се вклопуваат. Во демоде алишта од пред 7-8 години. Просто се чудам, што направи животот со неа, а имаше капацитет.
Па низ мојот живот сум се сретнала со повеќе луѓе кои ми наликуваат на карактер. Од јавните сеуште немам пронајдено некој таков. Тоа шо викам дека сум сретнала, тоа биле лица и од женски и од машки пол. Сега со сопругот сме си како огледала и се смееме на тоа што го гледаме, ич не сме сериозни Има и една девојка која ми е многу слична во фантазирањето и спонтаноста.
Од јавните личности Тоше Проески, Кијану Ривс, од личности со кои се среќавам секојдневно идоли ми се луѓето што ме инспирираат преку своите дела, храбри, хумани, непокорливи, истрајни, луѓе што знаат како да го извлечат најдоброто од себе и од животот.