Гледав една епизоди и никогаш повеќе нема да ја гледам... Актерите ми се детинести, лигави, антипатични... Серијата ми е бесмислена...
Абе глупости не знаат да гумат само вриштат и пиштат се разделуваат се смируваат нит имаат некаква харизма и шарм за лумци само глупости изведуваат да беа кај нас такви школите...
Оваа серија ми е толку глупава, а и ликовите кои глумат се одвратни. Не ја разбирам суштината на оваа серија (ако воопшто ја има). Демек сакале да го претстават средношколскиот живот или не знам што, но не им успеало и сега ни презентираат срање. Еднаш ја загледав за да видам каква е, зошто сите ја зборуваат. Потоа се покојав што одвоив време за неа..
Поглупава серија не сум видела... оние сите се однесуваат како малоумни, само врескаат и се лигават... Бљак...
хахахах јака е серијата..ама не си можи со млади бунтовници..таа беше преуба и сега пак да ја даваат пак ќе ја гледам..алексс преубавв
Воопшто не ми се допаѓа оваа серија, ликовите ми се многу лигави и глумата е катастрофа. Сега за некој ден ќе завршела Иза и по неа изгледа ќе има Иза 2 сезона
Тотално си у право.. Ај ја се занесував по Ангели ама они се 100.x подобри од оваа глупа серија... Глупости само за мрднати е серијава и за 10 годишњаци..Глупости невидени..
Крајот на 1ва сезона беше..Кристина банконотираше и се усели у зградата на Иза, стана добра и се вработи во пицеријата заедно со сестра и, Иза и Алекс беа заедно и Линда и тој нз како се викаше со чешелот беа заедномислами така.. Иначе си немаат везе незнаат да глумат ..
тууух завршило а ја не го гледав крајот а цеела серија чекав да се бацат и ништо ..тух сеа ептен ми е криво -.-'
како заврши Иза ме интересира ај ако сака некој нека пише знам дека има реприза на А2 но не го следам редовно
Серијава ја даваат на А2 не знам точно во кое време, ама дење. И ја даваат на А1 по полноќ, негде после 1! И + досадна е, тапа!
Мислев дека од Ангели поглупо нешто нема да ископаат, ама ете ги потценив. Одамна не сум видела толку лоша глума и приказна. Очајно лошо. Не знам зошто воопшто лупаат пари за да откупат ваква серија.
Серијава е една од најглупите серии што постојат ама сепак не знам зашто ја гледав дури два пати. Многу ми е глупо како тоа секад они размислуваат на глас и како цело време и се диват на иза и само пеат и играт ко ненормални, ја гледав два пати за да го видам "фамозниот" бакнеж на циганчињава и коа го видов ништо глупости.Џабе потрошено време..
Леле серијава колку сум ја гледала, само ради тој пусти Алекс колку е привлечен еј Хаххахаххаххаха ! Штета што ја нема веќе.