Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Иза (ISA TKM) [A1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 1 октомври 2010.

1. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    Не знам што ја критикуваат сите толку серијава, не беше толку глупа ехе колку поглупи серии има од оваа и од она малку што го имам ѕирнато приметив дека беше позабавна и поедукативна за децава барем имаше другарство и тие работи и овие си беа типични 15-годишни какви што треба да бидат деца на таа возраст. Немаше пиење, дрогирање, шлапање со дечковците на другарките или останување трудна и разни други глупирања ко што има во други тинејџерски серии пример оние ангелине што влегуваа во часовници, ко ќе видев дека е тоа на тв одма гасев, тешки глупости |(

На antilla, Shpagetta и dragan4eDR им се допаѓа ова.
  2. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390

Потполно се согласувам. Имам под 18 години и ја гледав серијава, преинтересна ми беше. Едвај чекав да почне и се кинев од смеење на глупостите на Иза и друштвото. Мислам, не мора веднаш да почнете со критиките, прво изледајте ги сите епизоди, а после судете. И да, целта е да се извлече поука од серијава ! :!:
    И незнам каде прочитав некаде во темава дека актерите се детинести.
    Па се разбира дека ќе се, серијава е наменета за тинејџери, а не за возрасни.
    Се разбира дека така ќе делуваат детинесто |(
    Аха, и можеби велите дека се глупи, ама така глумат за да биде поинтересна серијата. И навистина е интересна ако ја гледате како што ја гледаме ние, тинејџерите. :^)

На antilla му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    ИЗА!! :D

интересна и убава серија и само коа имаат некои песни им се детски но убави посебно ми се свиѓа песната Пара Ми :) :)

4. TS-310

TS-310 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    37
    Глупава ми е серијата,музиката не е лоша

5. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    Иза на почетокот не ја гледав затоа што мислев дека е ретардирана серија :D ама после ја загледав и видов дека е интересна и навистина имаше поента појака од други серии не беше баш без врска. Мислам уште дека ја даваат на а2 ама не сум сигурна.

6. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Оваа серија многу ми се свиѓаше. Музиката беше многу добра но и самите ликови.
    Штета што ја прекинаа оти мислам дека има 2 сезони
    Иначе оваа серија е тинејџерска .
    Навистина штета што ја прекинаа ;(
    Не за нешто друго Алекс беше многу убав.... срцка :inlove:

7. selly.gomez

selly.gomez Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    42
    досадна серија беше, глумата за нигде, а за тоа време додека ја гледам ќе напрам нешо 100 пати попаметно.

8. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    ПА не беше лоша, интересна беше :D