Не знам што ја критикуваат сите толку серијава, не беше толку глупа ехе колку поглупи серии има од оваа и од она малку што го имам ѕирнато приметив дека беше позабавна и поедукативна за децава барем имаше другарство и тие работи и овие си беа типични 15-годишни какви што треба да бидат деца на таа возраст. Немаше пиење, дрогирање, шлапање со дечковците на другарките или останување трудна и разни други глупирања ко што има во други тинејџерски серии пример оние ангелине што влегуваа во часовници, ко ќе видев дека е тоа на тв одма гасев, тешки глупости
Потполно се согласувам. Имам под 18 години и ја гледав серијава, преинтересна ми беше. Едвај чекав да почне и се кинев од смеење на глупостите на Иза и друштвото. Мислам, не мора веднаш да почнете со критиките, прво изледајте ги сите епизоди, а после судете. И да, целта е да се извлече поука од серијава ! И незнам каде прочитав некаде во темава дека актерите се детинести. Па се разбира дека ќе се, серијава е наменета за тинејџери, а не за возрасни. Се разбира дека така ќе делуваат детинесто Аха, и можеби велите дека се глупи, ама така глумат за да биде поинтересна серијата. И навистина е интересна ако ја гледате како што ја гледаме ние, тинејџерите.
ИЗА!! интересна и убава серија и само коа имаат некои песни им се детски но убави посебно ми се свиѓа песната Пара Ми
Иза на почетокот не ја гледав затоа што мислев дека е ретардирана серија ама после ја загледав и видов дека е интересна и навистина имаше поента појака од други серии не беше баш без врска. Мислам уште дека ја даваат на а2 ама не сум сигурна.
Оваа серија многу ми се свиѓаше. Музиката беше многу добра но и самите ликови. Штета што ја прекинаа оти мислам дека има 2 сезони Иначе оваа серија е тинејџерска . Навистина штета што ја прекинаа Спојлер Не за нешто друго Алекс беше многу убав.... срцка
досадна серија беше, глумата за нигде, а за тоа време додека ја гледам ќе напрам нешо 100 пати попаметно.