За избелување е убава кремата андина, еднаш ја купив 420, еднаш 360 од Unique, има две состојки кои се мешаат ( ќе видиш упатство) и се нанесуваат на телото, се чува мах 5 мин и потоа влакната ти се бели, нема никакви изгореници, црвенило итн. Обично се нанесува еднаш неделно бидејќи потоа влакната ја добиваат истата боја.
Моите веѓи не се ни приближни со мојата коса,косата ми е кафеава а веѓите црни катран шо се вика а за надусниците да не зборувам..Колку бргу ми раснат,тоа е чудо!Пробав со хидроген,џабе!
поради чистење на лицето-акните користев хидроген за рани 3% и од него ми побелеа влакната кај надустиците и веѓите,каде што ми потекло хидроген,но тоа е од недела дена
Абе има ли негде во Скопјево ваква крема?? Може некој да ми објасни поточно каде има и која е? Јас сега ја користам Jolen, си ја нарачав од ebay ме фати ѓавол ипол!
Palete E20 so izbeluvac dava super rezultati, izgledaat prirodno svetli, nanesuvas bilo kade na teloto 10 min i trae cel mesec
леле и јас истиот проблем го имам... сите начини ги испробав, најубаво е бланш за лице за избелување... треба да стои на лицето од 8-15 минути... но до дека стои толку многу пецка, те чешка лицето и не е многу издржливо, но нели сакаме да немаме влакна и да сме во топ форма и мора да си трпиме некои работи... потоа се измива лицето со млака вода и како ништо да не било... а депилацијата колку е добра толку и лоша... јас го направив тоа еднаш и после 4 недели добив акни на левата и десната страна од лицето и сега едвај поминуваат... но кај секој различно...
јеа бади! значи ја има кај нас пак кога ја зема? носат уште? и која парфимерија во бисер? иначе фала за инфо
Пред пола година некаде мислам беше, инаку парфимеријата е на први кат кога ќе одиш од кај бутикот Енџел во пролазот, тука мислам има и продавница Пеко.
Со што ги имате избелувано влакната кои се наоѓаат во регионот означен на сликата? Доколку може да ми дадете предлози за препарати (и постапка за користење) што можам да ги набавам во подобро снабдените маркети или аптеки бидејќи не сум од скопје.
Здр на сите сакам да прашам да ми препорачате некоја крема за избелување на влакната на рацете, и како да побарам и каде може да најдам фала позз
Здр... Јас ја купив скоро крема за избелување сакав на рацете ама ич нема корист, не се бели и незнам зошто така? A кремата инаку се вика Балеа амаа исти ке си бидат паак ако се избелат или
Zdravo dali vo apteka moze da najdam krema za izbeluvanje? Ili na drugo mesto I sto e stvarno efikasna?
Sto e so kremata ANDINA 500 den ja plativ, go izmesav prashokot so, kremata, i kako grutki staaanaa..a nisto ne izbeluva amann..