Баш пред малку гледав,секако ниту јас ова не го одобрувам.Едно мало девојче(6-7 год.)вика дека е прегладнета,значи мајка и ја изгладнува за некој глупав неважен 'настан'.Па една друга мајка вика дека тие тренери што им се ги плаќале од 40 до 160 долари на час ... И сите мајки до сега што сум ги видела беа дебели Одвратно ми е ова
За мене сите деца се убави, па зарем има грдо детенце??? Толку се слатки, невини и искрени, секое е прекрасно на свој начин. Не можам да се изначудам како може да организираат вакво нешто. Америчко ср*ње! Бљак Па уште ги малтретираат, ги шминкаат, ги депилираат, им ги пеглаат косичките, ги тапираат. Па нели им е срам и жал за тие мочани 1000 долари да ги изложуваат девојчињата на стрес и тортура. И на крај едно ќе победи, а другите ќе се чувствуваат мизерно и ќе патат од комплекси. Ма за таквите "мајки", што не заслужуваат така да бидат наречени само психијатар и одземање на старателство! Гуски глупави,одвратни и дебели створења што си ги лечат сопствените комплекси.
Одвратни ми се емисиите од овој тип. Не знам како мајките дозволуваат така да им се прави на нивните деца уште од 5-6 години. Всушност мајките се тие кои ги пријавуваат, најчесто исфрустрирани и полни со комплекси кои сакаат да ги лечат преку своите мали деца.
Ц ц ц кое време сме ? Каков е овој терор врз малите деца ? Наместо да си играат со кукли нив ги прават кукли - и тоа хорор кукли Едно детенце кое ништо не видело ќе го шминкаат и маркираат !! Ужас ! Тоа е !
Мене дефинитвино најмногу ме погоди бричењето... Веројатно зашто јас имам непријатно искуство со тоа, ама на 13,14 години, а не на 6. Страшно. И после се очекува да се развие нормална личност? Па јас не би рекла...
Баш денес загледав, и едно девојченце вика, омилениот ден од изборите ми е кога ќе си ги извадам вештачките трепки за греота кај им е паметот на мајките
ццц... тука морат да бидат обвинети родителите.. нема неубави дечиња, сите се убави-срциња малечки.. а тие сликите погоре, а посебно оние што ги поставила пинк!?? како барбики, како што рече хеиди- барбиките се попристојни од нив.. од мали невини девојчиња направиле карикатури
Па и со толку вештачење мене ич не ми се убави па на што личи ова: А вчера имаше и една мајка вика ја сакам вештачки работи не ми се проблем периките има и еден уметак што го носи во школо детето мислат јас сум и правела фризура 2 саати ... Оваа па со две деца се натпреварува па да се замрзат децава http://tlc.discovery.com/videos/toddlers-tiaras-top-10-controversial-parents/
Сега ја гледам емизијава и пазете го коментарот на татко: Сметам дека овие избори ќе и овозможат подобра перспектива во животот на ќерка ми!!!! Бог да чува!!!
Ова ми се исфустрирани родители (поготово мајките), не можеле во животот кутрите они да се докажат и ги малтретираат кутрине девојчиња ! Ќе им дојде нив време и за бојадисување коси, вештачки трепки и нокти, солариуми и што ли уште не ... па тоа се деца бре нека играат со песок и нека шкртаат со карминот на мама по огледало Жално ... колку мизерни може да бидат...
http://www.youtube.com/watch?v=OHYCcrt1 ... re=related Спојлер не сакам да сум досадна со видеово,го поставив и во сдк,а овде секој што ке отвори ке може да види
Не се сеќавам на која телевизија првпат го видов ова шоу и останав е баш ваква вештачки трепки, нокти, коса, маникири, фустани, високи чевличиња, шминка, на дечиња од 4,5,6 години??? А мајките баш како што и ги замислив, не успеале себе да се средат во нивно време и да привлечат внимание, па ај сега ќерката ќе заврши работа....сите се овие за на советувалиште!!!!
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p3wXyyE4_m0?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p3wXyyE4_m0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object> размазено детиште! АуФ!
ауу тоа никако . мое дете да пуштам на избор за убавина на ( на 5 години) ?? нема теоретска шанса , не сум малоумна да му набивам на детето комплекси од мали нозе... и + ги имаат и фарбано децата ..
О боже,родителите се криви,децата им се размазени,се прашувам Дали децата ке израснат и созреат правилно?