Избор на автошкола

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од PetiteCherry, 4 август 2011.

1. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    514
    Здраво дечки, препорака за авто школа во околина на Кисела Вода/Аеродром од која сте задоволни со пристапни цени?

На Елена Ена Ена му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.463
    Допаѓања:
    5.271
    Автошкола Селика( Кисела Вода карши зградата flat iron у трговскиот по скалите десно), професионалци у секој смисол. Немам ни една забешелка ни од администрација ни од инструкторов, живци челични објаснува до најмал детаљ!( барај го Марин) моеш на рати, мислам дека сега им е 23.000 ама да не те лажам ја у ноември уплатив тогаш беше 21.000.

Иначе бев у една автошкола( исто аер поточно Панда) уопште не ми се допадна НИШТО ама баш ништо не научив, па се префлив кај нив. Со среќааа

Последна измена: 1 февруари 2022
    На cresa-jagoda и teressa им се допаѓа ова.
  3. s.t99

s.t99 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2022
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    65
    Avto skola Selika vo Kisela voda,odlicni,jas voopsto ne ni bev zapoznaena kako treba da trgnes i da zastanes,ja dobiv instruktorkata Emilija,prekrasna instruktorka i termini mozes da si napravis kako na tebe ti odgovara i te vozi najmnogu tamu kade sto se polaga,za 2 meseci jas poloziv se,sekoja preporaka i za Avto skolata i za instruktorkata Emilija.

На cresa-jagoda и teressa им се допаѓа ова.
  4. Филотеа

Филотеа Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2019
    Пораки:
    769
    Допаѓања:
    1.090
    Јас имав слично искуство со Лиле... Препорака за добар инструктор од Мобилити?

5. blablabla1234

blablabla1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2021
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    199
    Јас одев во Кекец. Беше супер. Сеа не знам за цени во споредба со другите авто школи. Пред две години беше тоа. На крајот од денот сѐ се сведува до комисијата и хаосот низ град -_-

6. Amelia.

Amelia. Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    500
    Топла препорака за авто школа "Мартин", инструктор Стефан.
    Трпелив, убаво објаснува, реален е со тебе и ти укажува на грешките. Буквално ми црташе дечкото ситуации за полесно да сфатам.

Со оглед на тоа дека пред него имав искуство и со друга инструкторка (од друга авто школа), нема зборови за споредба. 10/10 се.

На simoncelicius и teressa им се допаѓа ова.
  7. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    8.374
    Мислам дека сме во слична ситуација. И јас предходно имав полагано во друга авто школа и не сум воопшто задоволна, и сега сакам да одам во Мартин бидејќи само пофални зборови за нив слушнав.

А и искрено не сум баш некој талент за возење, ниту па имам некоја желба ама имам потреба, и многу ми е важно да е некој кој има нерви и е трпелив.
    Значи да го барам Стефан.
    Ме премислуваа да барам женско инструктор попријатно би ми било демек. Ама гледам жени немаат вработено.

8. Amelia.

Amelia. Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    500
    Сметам дека за возење не ти треба некој посебен талент, тоа е нешто што се учи и потоа станува рутина, го правиш механички.
    Инаку јас порано немав некоја посебна желба за тоа, сега имав и си завршив.

Во првата авто школа возев со женско, иако побарав машко и едно големо НЕ. Сигурно не се сите како неа ама ете, јас лично немам позитивно искуство.

Дефинитивно барај го Стефан, нема да згрешиш. Се преродив од како почнав часови со него, секако пред градска бев ама некои работи буквално прв пат од него ги слушнав.
    Положив крај на минатата година, во Март земав кола и од прв ден до денес, не излегов од неа буквално.

Според мене, сигурноста што кандидатот утре кога ќе вози скроз сам ќе ја осеќа зависи прво од сопствениот карактер и второ, од тоа каков бил инструкторот.

На simoncelicius и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  9. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    8.374
    Апсолутно се сложувам со напишаното.
    Ама и те како зависи и од инструкторот.
    Мене првиот пат ми беше постар инструктор нели со искуство, и толку ми беше мачно да ги возам часовите со него не можам да објаснам.
    Значи не само што не се трудеше да ми објасни туку ни на прашањата не ми одговараше.
    Јас не знаев каде се палат светла на колата (предходно немав ниеднаш седнато да возам кола) и кога го прашав каде да вклучам светла, сакам да направам разлика меѓу светла за денско возење за магла, кратки долги,,, он само ми рече немај гајле кога ќе ја запалиш колава они сами се вклучуваат автоматски.
    Јас буквално бев wtf.
    Исто ме учеше постојано да ги возам уличките околу железничка затоа пто таму те тера комисијата да возиш. Никако низ Скопје. И буквално ме тераше на памет да знам на кија раскрсница имам право на првенство а каде морам да почекам. Без да ми објасни ништо.
    И уште толку немав желба да научам. Одев само за да ги истуркам часовите и да не го гледам веќе.

10. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    776
    Најдобра Авто школа во Скопје?

11. **prcla**

**prcla** Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2020
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    644
    Beti -avto skola skorpion

На GymGirl❤ му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    746
    Ne e do avto skolata ,do instruktorot e,da te opusti,relaksira i nauci,kako vozac pocetnik ,sekoj go fakaat paniki i mu treba motivacija i podrska.

На GymGirl❤ му/ѝ се допаѓа ова.
  13. s.t99

s.t99 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2022
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    65
    Авто школа Селика,инструкторка Емилија,буквално од антиталент за возење,штом положив гратска бев опуштена да возам сама секаде.

На senjorita-v и GymGirl❤ им се допаѓа ова.
  14. Milica0345

Milica0345 Нов член

Се зачлени на:
    20 август 2022
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    5
    Марга,жената е супер и се објаснува како што треба.Никогаш не касни и часовите траат толку колку што треба.Топло ја препорачувам.

На Кејти19 и Филотеа им се допаѓа ова.
  15. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.277
    Допаѓања:
    2.574
    Точно од збор до збор. Ради неа ми се создаде одбивност кон возењето а со каков мерак почнав...Од кога ги завршив часовите правев пауза 3 години и еве некако сега едвај се наканив да почнам со полагања, секако во друга авто школа за да не гледам никој од АМСМ. Одвратна личност, полна со негативна енергија, намрштена цело време. Исто и јас немав воопшто возено претходно а она се понашаше како да треба се да знам. Подалеку од неа!

16. Butterfly1212

Butterfly1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    119
    Слаба страна ми е полигонот, полагав еднаш и паднав, сега земам дополнителни часови. Но уште од самиот почеток не сум задоволна од инструкторката, постојано си седи и зборува на мобилен и неодговорна е при договарање на термини за возење...
    Дали постои можност да се смени инструктор? Да не е доцна..

17. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.772
    Допаѓања:
    53.075
    Vaka, jas casovı ımam ızvozeno pred nekolku godını, padnav na polıgon ı ne prodolzıv vekje..
    Sakam pak da polagam znacı casovıte mı vazat taka. Da gı zemam dokumentıte od prvıcnata avtoskola ılı kako bıdejkı sakam kaj drug ınstruktor da zemam dopolnıtelnı casovı. ılı kako ıde ?

18. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    477
    İskustva i mislenje za avtoskola mobiliti amcm ve molam iskreni soveti? İ koj instruktor? İli druga avto skola? Kako se dvizat cenite dali sekade e isto?

19. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.312
    Допаѓања:
    25.891
    Мислам дека до 6 месеци важат и часовите, ама најдобро во авто школа да прашаш зошто колку и да е ќе мораш дополнителни да правиш за да вежбаш полигон. Ајде овој пат повеќе среќа :)

На mssuniquee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Marble

Marble Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2021
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    203
    Часовите извозени ти важат, но веројатно би требало да земеш некој плус бидејќи долго време поминало.

На mssuniquee му/ѝ се допаѓа ова.