Најлоша автошкола во Скопје е Виза. Немој некој да се излажал таму парите ќе му пропаднат како на мене. Постојано им се расипува колата лажат местат паѓања со комисии. И си ги делат парите меѓу себе. Последно ги фатив во лага, ќе ви распаваѓ на широко сега нервоза ме фаќа кога ќе помислам на него... касни лаже...иначе Коле се вика и само параноја ми наби и нервози секој пат со недоличното однесување.Полош и поголем преварат нема.
Колку кошта полагање за кола да уплатиш, без лекарско и други ствари, онаа првичната сума колку се плаќа..
Здраво, дали може да ми препорачате инструктор од Селика, имам возачка но ми треба обнова на знаење. Претходно некоја го имаше спомнато Марин, но не работел веќе таму. Ви благодарам.
Здраво, некој дали имал последната година искуство со Мобилити и кој инструктор го препорачувате/не го препорачувате?
Само најлошо, збираат пари а многу лош однос спрема клиенти. Не сака да објаснува инструкторот. Дерење. И сега од ново не можеш да смениш инструктор. И целата обука паѓа у вода, а ти бараат после пари за допунски часови.
Здраво. Ќе може да ми препорачате добра автошкола, од која сте задоволни од инструктори и пристап. И доколку некого не го мрзи да ми ги наведе работите што треба да ги направам - чекор по чекор. Морам да почнам, а не знаете колку имам страв. Така да секоја информација би била добродојдена. Многу ќе ви бидам благодарна. <3