Јас уплатив во Боби Ем и Билјана веќе не е инструктор, држи само теоретска настава. Јас бев кај Ивица и искрено не сум ич задоволна. Тотално не заинтересиран, гледа само да помине часот а дали ти знаеш да возиш или правиш некој прекршок не го интересира, касни по 15 минути секој час и не го надополнува тоа време. Јас ја завршив обуката во 2 месеци бидејќи не беше он слободен секој ден да возам а при тоа уште не знаев да го контролирам кумплугот и кога и да му кажев дека не ми е нешто јасно ми викаше да си платам дополнителни часови, бидејќи во Боби Ем ги плаќаат од час а не како во другите автошколи со фиксна плата. Да знаев дека е вака немаше ич да уплатам и вака да се мачам.
Јас бев прво кај Ивица и не бев задоволна од буквално истово што го кажуваш! Но, јас отидов во Боби Ем и си кажав да ми дадат друг инструктор или да ја сменам авто школата. Билјана ме превзема и искрено презадоволна бев од неа
Здраво феминки, не знам дали пишувам во точната тема ама ме интересира, дали може со сопствена кола да се влезе на полигон? Ако некој знае да ми каже или да ме упатите каде би можела да се информирам. Знам дека во другите градови е дозволено па ме интересира и за Скопје.
Дали се наплаќа нешто? Јас кога бев на кале да го видам полигонот цел беше обраснат во трави и се беше урнисано и заградено да не можеш да влезеш со кола