Архангел, Анастасија и Кирил Џајковски, сите песни. Иако на сите времиња ми е фаворит Леб и Сол со ,,Чувам ноч од будних,, сепак е на српски, а наша група. Нека биде тогаш, Љубов или омраза од Архангел.
Ова е барем лесно, многу малку ми се во потесна конкуренција. Ареа - Сите мои слики Онаа на Зафир Хаџиманов, Како Вардар или како и е името На Трајче Манев, Осамен ли беше насловот Ана Костовска - Анушка Можеби Валерија од Бојс И толку, повеќето рок групи нема да ги мешам.
Би ја додала и "1003" македонската верзија од Тамара Тодевска. Безвременски хит. Нема забава да не ја пуштат.
Ај јас малце накај евергрини ќе свртам. Тоше нема да го ставам тука, зошто тешко ми е да изберам, а знам дека доста ќе го има. 1. Џафер - Лага и измама 2. Гиш - Моја гитара 3. Бојс - Опасно сум вљубен во тебе 4. Драган Мијалковски - Кажи ми 5. Еден бакнеж - Нина Спирова 6. Гоце Николовски - Моја серенада (не сум сигурна дали е поп, ама нека стои) 7. Дуке Бојаџиев - Дојди (од поновите) Ако ми текне уште некоја ќе пишам пак
За мене песна на сите времиња е онаа што ми ги буди истите емоции секогаш кога ќе ја слушнам Еден, единствен и незаменлив.
1.Меморија-Оган под ѕвездите 2.Р.Самарџиев-Бела 3.Ареа-Сите мои слики 4.Маријана и Росана-Признавам 5.Тоше-Најдрага моја 6.Калиопи-Бато 7.Ерзана-Ноќна Кралица