Па сегашниот тим ќе си одбере... Ете прочитај во воведниот пост. Нема никој да те извести ако бидеш избран туку едноставно сам ќе сфатиш.
Јас сметам дека не треба да е модератор некој кој е член со години, и кој горе-доле ги знае повеќето членови, и веќе има оформено мислење за истите. Најобјективен на свет да си, нема да сакаш да се замериш со некој кој ти е драг, и тоа е факт. Нормално, не е соодветно да е модератор ни некој вчера зачленет.
#вомоевреме ние си добивме за нова година парфемчиња Еее имаше на времето, и саати за поклон, парфеми, па форумџика со најмногу лајкови исто доби нешто... Сега тнко.
Е ако има правила де, треба да се пријавуваат и да докажат зошто, а не само така. За така ќе се пријавам и јас, ама финтата е да се образложи зошто сака да е модератор, дали некогаш биле и слично. И најважно да се види неутралноста на членовите, а не ко некои. Тоа е нешто најглупо. Подобро е членовите да гласаат, тие најдобро знаат.
На Религија сметам дека е најдобро модераторот/ката да биде атеист, со цел да биде објективен и непристрасен кон верниците од различните вероисповеди и деноминации таму.
Ho, ho, ho, Christmas came early this year! Наместо да го чекаме декември и да се караме у „Форумџики кои ја одбележаа годината“ и „Форумџика на годината“, сега уште у средина на ноември имаме тема за препукување и вадење очи – за модератори! Сакам да им се заблагодарам на сите од мојот клан што и за време на моето отсуство неуморно работеа за каузата и секако, за бесрамната промоција која ми ја удрија. Така треба, само напред! Очекувам победа за нашиот клан од најмалку 63 модераторски места, по што ќе следува преродба на Фемина во 100 (или помалку) чекори. Остваруваме! #makefeminagreatagain2016 #buildawall
Не, туку само @Yipman2 ќе ти напише порака со цветче, стандард како и секоја година. Патем, ова е за поздрав, не си правам шега со Yipman. Еднствено тој од машкиот табор, знае како да собере поени.
Samo Bender go priznavam! I toa ne samo vo religija i film. Posebno vo vaseto lice i sminka. A i @joy1 kaj modni kritiki i instagramot oti faka lazgovci! A jas za bez pari NE RABOTAM ))) Parfemceeeee za 8mi mart dodeka adminite lupaat pari od nasi klikovi, e navreda. Plus nikoj nema da izvestat za nisto kako i za vrabotuvanjeto za sajtot. Ni mail povraten nemaa.
Се пријавив и ја за модератор, со години го чекав моментов да има избор на модератори, значи кој чека ќе дочека. Па редно беше да има промени!
@Bender Rodriguez, абе ти си легенда над легендите! Slay! Кога (не велам ако, туку кога ) ќе те изберат, ни должиш по едно од оние мајсторски направените кафиња на сите од кланот
Сериозни сте со желбава да прифатите обврска за титула модератор? Онака прашувам, за другарка Се карате ејјј . За?
Редно беше да се избираат нови модератори,а не само Реин да се мачи со се’. Јас не се пријавив,зашто не знам колку мислења треба да имаш за да се пријавиш. А кога би се пријавила,би ги модерирала категориите Мода и стил,Коса,Лице,Тело,Кафе-муабети,Филм и ТВ,Музика,ама немам време.Зафатена сум со училишните обврски. Затоа не се пријавив. Нека ги изберат тие што веќе се пријавиле и толку.
Не се пријавуваш ти? Потајно се надевам, гледам за тие теми нема никој пријавено, измислена си за таму