Сметам дека членката @КикиМаус би била соодветна да го модерира подфорумот Љубов и Секс. Можам слободно да кажам дека може да допринесе да се воведе малце ред и да се подобри квалитетот на овој подфорум. Членката ми има помогнато доста кога е во прашање љубовта давајки ми неверојатни совети и затоа многу би бил среќен ако ја изберат.
Членките кои ќе бидат модератори, покрај клетвите да ти биде ова или она, ќе бидат и највише ебани, да не кажам сексани-да ти ебам онаквата, оваквата, у централно подрачје, на бензиска итн. Така да, кој мисли дека може да со соочи со таков предизвик и може да одолее на непристојните понуди, ќе биде најсоодветен, додека оние што ќе се разочараат кога ќе увидат дека предлозите биле само празни зборови и нема да бидат сексуално задоволени, подобро нека не се пријавуваат ако имаат слабо срце.
Начинот на кој се води дискусијата во темава за избор на модератор е научен од политичково опкружување во кое живееме последниве децении,па мислиме дека така треба,дека така е нормално:со препукување,со омаловажување,деградирање на другиот... Искрено сум разочарана од сите нас и изгледа дека тоа ни е иднината општо и овде и во реалниот живот...
Сметам дека не треба да се дискутира за тоа кој е добар или не е добар модератор.Доколку личноста што се кандидирала смета дека треба да биде модератор, не треба да му се ускратува тоа право.Секој коментар за тоа кој поддржуваме или не поддржуваме е сувишен.Администраторите се оние кои го имаат последниот збор и секој наш коментар може да се сврти само кон препукувања. И јас би сакал @КикиМаус да биде модератор, барем врски ќе фаќаме.
Не треба модераторо Како може да си разочарана. Најнормално нешто е да се расправаат луѓе посебно на форум.
Пoтпишувaм. Кaкo и вo реaлниoт живoт штo имa мнoгу луѓе штo си викaaт пoлитичaриве не искрaдoa пa гoлемo чудo јa aкo сум нaпрaил oвa, oвa и oвa(вметни глупoст), тaкa и нa фoрумoв, кoгa имaме криминaлци пoлитичaри шo се кaндидирaaт шo пa некoј нa нешo небитнo кo фoрум дa не се пријaви, сaмo рaди тoa шo нaвредил некoлку луѓе шo немaле ист стaв
Јас сум за Спешлка да модерира во Кафе муабети, Кечап некаде во Фотографија би се снашол одлично, Винтер во Храна и рецепти, Ќукли во Слободно време, Ливинг во Литература, Анат во Дом, Самерлавр во Врски, ЏолиГрл во Насмевка, Еловес во Љубовни проблеми и совети, Мишела во Лице, Коритсаки во Тело, БиоДевојка во Коса и Мачка91 во Мода и стил. Мое мислење.Непристрасно. Ме мрзеше да означувам, кој виде, виде.
Колку навреди паднаа на темата. Истите тие членови се пријавуваат за модератори... Не ќе да е на арно работава.
Aha, konecno ima tema sto adminite moze ja citaat... tuka da ve prasam, koga konecno ke stavite kirilicna poddrska kako porano?
Ова е тоа што никогаш нема да го разберам. Како бе може да е толку битен овој форум? Денес е интересен овој, утре друг, задутре трет и така. Имаат ли некои живот надвор од форумов? Општо прашувам. @bittersweet на тебе мислев, не приметив дека има две.
Сериозно? Па тогаш во тема секс да ставиме13 годишна невина некоја, а во тема снаи и свекрви да ставиме некој 5то одделенец.
Го кажуваш ова како атеистите да немаат слушнато за религија. Бонус е тоа што се пообјективни од верниците кога се работи за модерирање.