Што треба ова да значи? Дека ако атеист е модератор на Религија на ред ќе фати да ги брише сите неатеистички мислења? Факт е дека ако верник стане модератор потсвесно ќе ги толерира постовите од својата религија, додека за атеистите сите религии се исти.
Ateist mozhe da ima mnogu pogolemo poznavanje za religiite od vernik (a praksata pokazhuva i deka najchesto e taka), taka shto analogijata ti e totalno utnata. No te razbiram jas tebe, ti bi sakala da se vrati sredniot vek pa da mozhete da gi palite na klada nevernicite (chitaj site shto imaat poinakvo mislenje od vas).
СМРТНИ НЕПРИЈАТЕЛИ абе луѓе, абе бирајте што пишувате лелелееееееееее..кој на кого овде посакува смрт??
Во најголем број од случаите, атеистите подобро ја познаваат религијата од верниците. Всушност баш тоа стекнато знаење е некогаш причина што се атеисти. Спојлер Сакам да кажам дека атеистите најчесто трагаат по информации и вистини повеќе од верниците. Атеистите откако добро се информирале и начитале, дошле до сопствен заклучок дека нештата што религијата ги вели, на нив не им одговараат или им немаат смисла. Не станале атеисти без причина. Што не значи дека верниците се залажуваат или живеат во заблуда. Едноставно, секој има право на избор и сопствени причини за да верува во нешто. И не мислам дека има некаква врска дали членот ќе биде атеист или верник. Тоа што е важно се неговите особини. Постојат пристрасни верници и објективни верници. Како и атеисти. Човек што има длабоки верувања и нема сомнежи, не го интересира дали некој зборува или мисли спротивно од него.
Не е воопшто битно дали е атеист, православен или пак муслиман. Битно е да знае како треба да работи како модератор.
Претпоставувам дека не си воопшто заинтересирана за модератор, но јас би ти предложила и ти да се пријавиш, и ти би заслужувала таква функција
Каде виде дека се зафаќам? Само прашав, неможе за некого да зборуваш дека не знаат кога не знаеш дали знаат или не.
Претеравте. Темата е да прашате ако нешто не е јасно околу изборот и пријавувањето. Вие постојано одете едни против други и се провоцирате. Кој го бивало,кој не. Вие не се прашувате,други одлучуваат. @Ketchup верувам е најмал од пријавените и треба да се огледате на него.
Грешка голема душо Јас кога би била модератор, ке го исфрлам банот оти повторно ќе си дојдат истите со нови сликчиња и имиња Абе ќе ги оставам да се препукуваат до миле воље, додека имаат нерви и зборови..а кога ке се уморат и сами ке се откажат....можеби ќе проработи онаа узречица- Ко се бије тај се воли
Јас само кршнав при целата (непотребна), а бурна дискусија, да и се заблагодарам на Маца @macka91 што ме предложи, ама и но мерси Лично јас, не би сакала да превземам таква функција, а второ и не секогаш сум тука, па нема да биде фер, да сум модератор, а да не сум посветена Од др. страна, форумот ми е за релаксација и ништо повеќе За модератори најсоодветни би биле: - @Lady Phoenix бидејќи ми е толку смирена и елоквентна, и во најубрното доаѓа и внесува рамнотежа, одма става точка Бидејќи ми е како втора Реин на форумот, сметам дека е најидеална за ова. - @Ketchup Најмлад, а со најкул став. Ете тоа е новото нешто што му треба на овој форум. Кечо ми е како Air Wick Освежување право! Разумен и добро ги проценува работите. Други две што би ги предложила се @AnaKarenina Каренинка и Кримка @crimson, ако имаат волја и желба, мислам дека 4ката би била идеален тим.
@baba Rada бабуле ме интересира дали ја имам твојата подршка во предизборнава кампања И што мислиш за тоа да бидам модератор на подфорумот секс?