И во претходната тема за модератори беше вака исто, да се тешиме дека е нормално и нема истата судбина да нè снајде.
За 8 дена на вести кажа ќе има ураган 5 категорија , заедно со високи бранови на разочарување и гнев.
Резултатите да се прогласат на 11 декември. Да бидеме заедно со изборите 2016, цела Македонија гласа, па како.
јас се пријавувам за модератор ако има да се бира сеуште, не е проблем можам да сум активна на форумов и да ги надгледувам мислењата
Си ја наредивте сите работата и сега ќутите а јас дека не ја видов темава? Не знаев дека постои инаку ќе се пријавев... Може сега да испратам cv? Или доцна е?
Доцна е, доцна, чедо Божје! Мене ме избраа ама им е страв да објават @Bitter-Sweet дека си момичееееее, треба да частиш, изгуби опклада
Ќе те повикаат ако добро ти испаднало селфито До тогаш купувај гласови и мафтај со рачето на некоја ледина кај што ќе си ги собереш подржувачите
Јас сум страв и трепет во штабот, зар јас да мафтам? Сега одма ќе ангажираме таму луѓенца, има да мафтаат и оро ќе играат Сега ќе се сликам еве да се издепилирам набрзина
Да ти кажам искрено, јас тебе ќе те земев кај мене во коалиција, ама во кал сум сега пошто задоцнив со пријават и ајде прифаќам... Може Ќе те прашам нешто во порака, да не гледаат сите Лична Порака до Yipman2: Кои подфоруми ми ги ветуваш?