Ова ми звучи ко ВИРУС 100% Неќам ја да се модераторизирвам....мислам и онака сум таен модератор, не мора и јавен
ЗНам дека си таен модератор и затоа ме стави во мисла што се правиш ко наудрена Тоа што ти викам да лајкнеш е за среќа да те следи цел живот, да ти биде здрав швалеро и госпо близнаци да ти дае... Копирај го ова и пастирај го во 5 теми, инаку ќе ти се скине чорапот
Аа тоа била работата... Него за среча си имам среча и мислам дека носам близнаци и швалеро ми е жив и здрав ами ова со чорапов ме замисли... Да размислам ако има време па да видам шо ке сторам
Јас ќе се смеам ако ја стават. Кутра @Femina @bilkata и @Mihajlo ,би си го фрлиле форумов во пропаст.
Тебе ако те стават па тоа форумов има да процвета. Со кого стигна се караш, а се пријавуваш за модератор. Кај си видела Спешл да се кара со некој, без да биде испровоцирана? Па дури и кога е на сред кавга одма се повлекува пошто не сака да се спушта ниско. А ти си тераш со карање, без да пазиш што зборуваш. Е баш вакви ко тебе се потребни. Еднаш реков и пак ќе речам... Цел форум ќе го банираш ти, се караш, се расправаш ако не ти одгивара некое мислење, плус јавно имаш кажано дека има некои членови што ПОМАЛКУ ги сакаш. Поарно уште сега да си ги собереме куферите и да си заминеме.
Многу работи јас за госпоѓицата знам ама си ќутам бидејќи не сум оговарачка. И да, со мене ќе процвета повеќе отколку со неа, тврдам. Но бидете спокојни, нема да се случи тоа. И сфатете еднаш дека искреноста не е безобразлук, туку дволичноста. Чао.
Молк, молк, молк! Дојде денот, сега треба да има молк! Јазикот зад заби и бидете воздржани! Се одлучува за иднината на Фемина форум...
Си ќутиш пошто не си оговарачка? Не, туку си ќутиш пошто бан се јаде за тоа. Ајде сподели приватни работи овде јавно и ќе видиш што ќе се случи судбината на Анаконда ќе те снајде... Многу ниско ви е ова: Јас знам ова и ова, ама си ќутам... Мислите јаки сте ако откриете приватни работи? Верувајте никого не го интересира тоа. Луѓево на форумов и тебе и неа ве познаваат само тука, и сега ти си мислиш дека ако кажеш нешто лично за некој член, дека другите би ги интересирало? Понекогаш треба да се воздржиш да бидеш толку БРУТАЛНО ИСКРЕНА.
Ако де, не би ми пречело anyway... и така Насмевка е една од категориите за кои се пријавив, смеењето во секој случај го продолжува животот Peace!
Ти само пријави се, има по сите теми да одиме и да те претствувме на луѓето нека видат каков човек од злато си... Обратно де хехе
За друго не знам, ама да користите методи од типот ja знам неа и нејзиниот приватен живот, ама ќе молчам, па на следна прилика ќе кажам, и тоа поради лични фрустрации и незадоволство, и што е најжално поради еден форум, каде ни ве плаќаат ни ве рецкаат, е quite sad. Чилекс пипл, хев а Синкерс, пошто една Трајанка од Свирипичино doesn't give a damn оти една Миропа од Охрид си имала швалер Really, she doesn't Џизас
Она кога мораш сама да се фалиш... А најскромна си, и плус со никој не се караш, a сакаш да им набиеш комплекс на останатите со твоите успеси у приватниот живот, додека 24/7 дремеш на форумов. Fuck logic.